Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi reytingleriyle bu sezonun Erkenci Kuş’u oldu!

Afili Aşk dizisi reytingleriyle bu sezonun Erkenci Kuş’u oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında yaz dizisi olarak başlayan Afili Aşk, Eylül itibariyle başlayacak olan kış sezonunda da yoluna devam edeceğini reytingleriyle anlatıyor…

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinin 8. bölümü 31 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana geldi. Dizinin reytingleri süper…

Tüm kişiler, AB ve ABC1 kategorilerinde reytingleri adeta toplayan Afili Aşk dizisi bu haftada birincilik kürsüsüne oturdu.

Afili Aşk dizisi reytingleriyle bu sezonun Erkenci Kuş'u oldu! 8

Bu durum bizlere geçen sezonki Erkenci Kuş dizisinin performansını hatırlatıyor. Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin başrolünde geçen sezon yaz aylarında başlayan Erkenci Kuş, benzer reytingler almış hatta daha da yüksek oranlara çıkmayı başarmıştı.

Erkenci Kuş dizisinin reyting başarısı kış sezonuna da taşınmış ve dizi gün değiştirmesine rağmen yoluna devam edebilecek reytingleri elde etmişti.

Afili Aşk dizisi reytingleriyle bu sezonun Erkenci Kuş'u oldu! 9

Ancak ne olduysa 2019 yılının başlarından itibaren dizi tekrara düştü ve senaryo yanlışları sonucunda da 6 Ağustos 2019 tarihinde 51. bölüm itibariyle final kararı alındı.

Afili Aşk dizisinin de çıkışı, reytingleri ve sosyal medya yansımaları aynı Erkenci Kuş’un ilk dönemine benziyor.

Afili Aşk, bu haliyle kış sezonunda yer almayı hak ediyor. Ancak senaryo yanlışları yapılır ise akıbetinin Erkenci Kuş gibi olabileceğini de hesap etmeleri gerekiyor.