Ana sayfa Kim Kimdir? Afili Aşk dizisinde Erkut Özkayalı kimdir?

Afili Aşk dizisinde Erkut Özkayalı kimdir?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Afili Aşk dizisinde ailenin yaramaz çocuğu olarak Erkut Özkayalı karakteri dikkat çekmekte. Uğur Uzunel’in canlandırdığı karakterle ilgili videoda detayları bulabilirsiniz.

Ailenin yaramaz çocuğu Erkut Özkayalı kimdir? Erkut 20’lerinin sonundadır. Ayşe’nin küçük abisidir. İpe sapa gelmez, serserinin tekidir. Kimseye bir hayrı dokunduğu daha hiç görülmemiştir. Erkut, kardeşi Ayşe’nin maaşıyla geçinir. Bu hayattaki tek motivasyon kaynağı paradır. Ucunda para olduktan sonra Erkut’u ikna edemeyecek hiçbir şey yoktur. Bir gün kör talihinin döneceğine inanır.

Oyuncular:
Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)