Ana sayfa Kim Kimdir? Afili Aşk dizisinde Muhsin Yiğiter kimdir?

Afili Aşk dizisinde Muhsin Yiğiter kimdir?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Altan Erkekli, Afili Aşk dizisiyle yeniden sevenleriyle buluştu. Kanal D ekranında Çarşamba günleri yayınlanmakta olan Afili Aşk dizisinde Muhsin Yiğiter karakterine Altan Erkekli hayat veriyor. Karakterle ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.

Baba gibi baba Muhsin Yiğiter kimdir? Muhsin 50’li yaşlarındadır. Gözü kara, iyi yürekli, düzgün, dürüst, çalışkandır. Kerem’in babasıdır. Geçmişte Sultanhamam’da küçük bir dükkanla başladığı iş hayatına şimdilerde bir online satış yapan bir moda sitesinin sahibi olarak devam eder. Muhsin eski toprak diyeceğimiz türden biridir. Tek derdi ise oğlu Kerem ve onun çapkınlıklarıdır.

Oyuncular:
Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)