Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde evdeki hesap çarşıya uymadı!

Afili Aşk dizisinde evdeki hesap çarşıya uymadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Romantik komedi dizileri ilk başlarda çok sevilse de konular uzatılıp izleyicinin canını sıkar hale gelince, bir de 180 derece dönüş yaparak izleyicinin heyecanı artırılacağı sanılınca işler rayından çıkıyor.

Bu diziler arasına Afili Aşk da katıldı. 32.bölümü 5 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranında yayınlanan Afili Aşk, geçen hafta Ayşe ve Kerem’i ayırarak reytinglerde yükseliş sergilemişti. Ancak bunun yalancı bir bahar olduğu 32. bölümde ortaya çıktı.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizinin izleyicileri ekranda rahatsız edici konular görmeye başlayınca diziyi terk etmeye başladı. Bunu da reyting sonuçları ortaya koyuyor.

Totalde geçen haftadan bu haftaya çok ciddi bir düşüş var. Afili Aşk totalde 3.5 reyting ile 13. sırada yer alabildi. AB’de bir süredir devam eden düşüşün devam ettiği bu hafta da görüldü ve 2.23 reyting ile dizi 15. sırada yer alabildi.

Afili Aşk dizisinin karar vericilerinin hikayeyi daha ilginç hale getirme teşebbüsü, geri tepti. İzleyici diziden daha da fazla soğudu… Geçen haftadan bu haftaya ciddi düşüş sergileyen reytingler “Evdeki hesap çarşıya uymadı” dedirtti.

Afili Aşk’ın hafta sonuna kaydırılması Kanal D adına daha gerçekçi bir tavır olacaktır. Aksi durumda final hiç de uzak değil.