Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir sosyal medyada olay üstüne olay yapıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir sosyal medyada olay üstüne olay yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – tv8’in doğduğun Ev Kaderindir dizisini sahiplenmesinin altında yatan en önemli etkenlerden birisi senaryoyu çok beğenen Demet Özdemir’in Acun Ilıcalı’yı arayarak bir anlamda diziye sahip çıkmasını sağlaması oldu.

Zira bu telefon görüşmesi olmasa belki de Acun Ilıcalı’nın diziden haberi olmayacak ve tv8 yöneticileri belki de kabul etmeyecekti. Kim bilir? Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hem hem reyting hem sosyal medya cephelerinde büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Başrol oyuncularının müthiş uyumu ve hikayenin de trajedi ağırlıklı olması bu sonuçların ortaya çıkmasının önemli etkenleri.

Adba’nın 5 Şubat Çarşamba Sosyal Reyting sonuçları ortaya çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir için 123 bin 181 ileti atıldı ve en çok ileti paylaşılan dizi oldu. İkinci sırada 63 bin445 ileti ile Afili Aşk, üçüncü sırada 28 bin 507 ileti ile Zemheri, dördüncü sırada 14 bin 857 ileti ile Kuruluş Osman ve beşinci sırada da 2 bin 203 ileti ile Benim Adım Melek dizileri yer alıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir sosyal medyada olay üstüne olay yapıyor! 8

tv8’in flaş yapımının reyting sonuçları da çok iyi geldi. 6.08 reyting ile totalde 5. sırada yer alan dizi, 7.02 reyting oranıile AB’de 3. durumda. ABC1 grubunda ise 6.84 reyting ile 4.’lük geldi. Bu oranlar devam eder ise Doğduğun Ev Kaderindir 2-3 sezon ekranda kalabilir.

Doğduğun Ev Kaderindir sosyal medyada olay üstüne olay yapıyor! 9