Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin kendisi değil de kamera arkası daha çok merak edilir oldu!

Afili Aşk dizisinin kendisi değil de kamera arkası daha çok merak edilir oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Afili Aşk’ta reyting düşüşü devam ediyor. Geçen haftaya göre hem total hem de AB gruplarında adeta paraşütsüz düşüş yaşayan Afili Aşk, Kerem ve Ayşe ayrılığının reyting getirmeyeceğini dün akşamki bölümü ile anlamış oldu.

İzleyiciler ise Youtube’da yayınlanan kamera arkası görüntülerini dizinin kendisinden daha heyecanla beklediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Dizinin 32.bölümünden kamera arkası paylaşıldı ve büyük beğeni topladı..

“Gelsin kamera arkası çok eğleniyoruz” diyen dizi hayranlarından birisinin şu mesajı dikkat çekti: Çarşamba Afili Aşk’ı izlerim moral sıfır olur, sonra perşembe günü kamera arkasını atarlar moralim tavan yapar” diye yazdı.

İzleyiciler kamera arkasındaki görüntülerde oyuncuların da senaryodan sıkıldıklarını hissettiklerini belirten mesajlar da paylaştı. Bir izleyici, “Kamera arkası daha çok reyting alır diziden, o kadar kötü senaryonuz var ki” diye yorum yaptı.

İşte Afili Aşk dizisinin 32.bölüm kamera arkası görüntüleri: