Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır, yeni müzikal projesinden çok memnun!

Gökçe Bahadır, yeni müzikal projesinden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, büyük beğeni toplayan İzmir’in Kızları isimli müzikal için yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi. Nişantaşı’nda market ararken kameralara yakalanan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu anlattı.

Sahnede Sezen Aksu şarkılarını seslendiren, ayrıca danslar yapan ve performansıyla da çok beğenilen Bahadır, “Çok güzel geçti. İlk 3 oyunu oynadık, çok güzeldi. Seyirciden çok güzel yorumlar aldık, çok şükür” diye konuştu.

İstanbul dışında şehir dışından farklı şehirlerden teklifler geldiğini belirten Gökçe Bahadır, “Bir sürü yerden çağırmışlar, hepsine sırayla gideceğiz.Bizim de gönlümüzden geçen o. Sadece burada kalsın istemiyoruz.İl il gezmek istiyoruz”açıklamasında bulundu.

Gökçe Bahadır, yeni müzikal projesinden çok memnun! 8

Alice müzikalini de izlediğini ve çok başarılı olduklarını anlatan oyuncu, “Müzikaller yapılsın istiyorum. Hep daha iyileri yapılsın istiyorum.Seyirci hem hasret hem de gelip keyifle izliyor. Seyircisi yok denemez asla” dedi.

Gökçe Bahadır, yeni müzikal projesinden çok memnun! 9

Aşk Tesadüfleri Sever 2’yi çok beğendiğini, günümüzde bile “Aşkta hala umut var, günümüzde bile hala umut var dedirtecek bir film” açıklamasını yaptı. Eltilerin Savaşı filmini de çok beğendim, tam ailece gidip kahkahalara boğulacak bir film olduğunu sözlerine ekledi.

İşte Gökçe Bahadır’ın açıklaması: