Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk hayranları, 17. bölümü bekleyin büyük olay var!

Afili Aşk hayranları, 17. bölümü bekleyin büyük olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 25 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D ekranında Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinin 15. bölümü ekrandaki yerini alacak. Dizide izleyiciler bir süredir Kerem ile Ayşe’nin karşılıklı didişmelerini ama yalnız kaldıkları zamanlarda da birbirlerini özlemelerini izlemekteydi.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan Burcu Özberk, dizide şu anda gelinen noktayı şu sözlerle özetledi: ikimiz de birbirimize yoğun duygular hissediyoruz. Bunu açıklayamıyoruz. Her yalnız kaldığımızda o kıvılcım ateş olarak çıkıyor ama biz kendimizi tutuyoruz. Mecburi zamanlarda engel olamadığımız romantik, komik anlar yaşanıyor” diye konuştu.

Bu ifadeleri Ayşe ve Kerem karakterlerinin dizideki şu aşamadaki durumları için söyleyen Burcu Özberk, bir özet geçti ama partneri Çağlar Ertuğrul, sağlam bir spoiler vererek şaşırttı.

18. BÖLÜM ÇEKİLİYOR

Afili Aşk hayranları, 17. bölümü bekleyin büyük olay var! 8

23 Eylül Çarşamba günü seyirciler Afili Aşk’ın 15. bölümünü izleyecek. Ancak şu anda sette 18. bölümün çekimleri yapılıyor.

Yani 16. ve 17. bölümler çekildi hatta yayına hazırlandı. Şimdi ise 18. bölüm çekimleri yapılıyor.

AyKer’in durumunu ne olacağını kendisinin de merak ettiğini ifade eden Çağlar Ertuğrul, “İllaki bir araya gelecekler, sonuçta romantik komedi çekiyoruz. Şu hali de güzel, biz çok eğleniyoruz. Gerçekten birbirlerine aşklarını itiraf ettikten sonra güzel hikayeler de açılacaktır. Ama şu an gayet iyi gidiyor” diye konuştu.

17. BÖLÜMDE BÜYÜK OLAY VAR

Afili Aşk hayranları, 17. bölümü bekleyin büyük olay var! 9

Ertuğrul’un spoiler verdiği nokta ise 17. bölüm ile ilgiliydi. 2. Sayfa programındaki röportaj sırasında kendini tutamayan Çağlar Ertuğrul, “17. bölümde güzel bir buluş çıkıyor ortaya, geçmişe yönelik. Ondan sonra ayrı noktaya geçecekler” diye konuştu.

Sonuç olarak; Afili Aşk’ın 17. bölümünden sonra Ayşe ve Kerem ilişkisi başka bir boyuta geçiyor.