Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk’ın final yapması ve karantina süreci Burcu Özberk’e iyi geldi!

Afili Aşk’ın final yapması ve karantina süreci Burcu Özberk’e iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, 2019 yılının yaz aylarında Afili Aşk dizisine başlamıştı. Çağlar Ertuğrul ile iyi bir ikili oluşturan oyuncu, başarılı bir projede yer almanın keyfini çıkardı.

Afili Aşk dizisi beklentilerden de iyi performans sergiledi ve uzun süre Kanal D’nin kurtarıcı projelerinden birisi oldu. Ancak yeni sezon ile birlikte farklı dizilerle yarışamayan Afili Aşk, 12 Haziran 2019 tarihinde başladığı yolculuğunu 19 Mart 2020 tarihinde final yaparak noktaladı.38 bölüm süren Afili Aşk, geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Afili Aşk'ın final yapması ve karantina süreci Burcu Özberk'e iyi geldi! 8

Burcu Özberk, 38 bölüm süren ve yoğun bir tempoda çalıştığı dizinin finalinin ardından, koronavirüs pandemisi nedeniyle evinde dinlenmeye çekildi. Annesinin desteği ile evde yemek yapmaya başlayan ve yorgunluğu da üzerinden atan oyuncu, sosyal medyadaki paylaşımlarında rahatlamış haliyle dikkat çekiyor.

Oyuncu, evde vakit geçirmekte sıkılmış olsa da 2 aylık dinlenme sürecinin kendisine çok iyi geldiği yüzünden anlaşılıyor. Instagram hesabından son halini paylaşan oyuncu, takipçilerinden “Karantina sana yaramış” yorumları aldı.

Ünlülerin makyözü olarak bilinen Hamiyet Akpınar, “Bu karantina çok yaradı sana kuzum, gün geçtikçe aşırı güzelleşmen” diye yorum yaptı.

Afili Aşk'ın final yapması ve karantina süreci Burcu Özberk'e iyi geldi! 9