Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk’ın hasretine Kanal D’de dayanamadı, işte son karar!

Afili Aşk’ın hasretine Kanal D’de dayanamadı, işte son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul, son yılların en önemli romantik komedilerinden birisine imzalarını attı. İki ünlü oyuncunun enerjisi ve tüm ekibin çabalarıyla Afili Aşk 39 bölüm süren bir yapım olmayı başardı.

Mart ayının 3. haftasında final yaparak veda eden dizinin hasretini çeken izleyicilere Kanal D’den müjde var. Anlaşılan Afili Aşk’ın hasretine dayanamayan Kanal D, diziyi yeniden yayınlama kararı almak durumunda kaldı.

Afili Aşk tekrar bölümleriyle hafta sonunu yine neşelendirecek. Dizinin ilk bölümleri hatırlanacağı üzere adeta efsaneydi. İzleyiciler yeniden bu bölümleri ekranda bulabilecek.

Afili Aşk, 4 Temmuz Cumartesi günü ilk bölümü ile yeniden ekrana dönüyor. Cumartesi günleri saat 14.00 ve Pazar günleri de saat 14.15’te Kanal D ekranında izleyicilerini bekliyor.

Kadrosunda; Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Yılmaz Kunt, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Zeynep Tuğçe Bayat, Altan Erkekli, Taner Rumeli ve Uğur Uzunel’in yer aldığı dizi yurt dışında da büyük işler başarıyor. Afili Aşk yakında İspanya’da Divinity kanalında gösterilecek.