Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor 2. sezonu tam bomba olacak! İşte bilmeniz gerekenler!

Mucize Doktor 2. sezonu tam bomba olacak! İşte bilmeniz gerekenler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz  Özel – Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 28 bölüm yayınlanan ilk sezonu büyük bir başarı olarak dizi tarihine yazıldı. Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olduğu gerçeği ortada duruyor.

Öncelikle dizide Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna, ikinci sezon ile ilgili kameralara açıklama yaptı. Oyuncu, “Yakında dizimizin çekimlerine başlanacak, ikinci sezon çok daha farklı olacak, senaristlerimiz çok güzel hazırlandılar, biz de en iyi şekilde oynamaya hazırlanıyoruz” diye konuştu. Peki 2. sezon ile ilgili başka neler biliyoruz. Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, bu konuda önemli detaylar sunmuştu.

Gerçekten de Onur Tuna’nın dediği gibi 2.sezon farklı olacak. Öncelikle hastane ortamında mı çekimler yapılacak yoksa stüdyoda mı olacak, bu konu büyük önem taşıyor.Çünkü, stüdyo çekimleri hem daha zor hem de hastane ortamını stüdyoya taşımak inandırıcılık noktasında sıkıntılar doğurabilir.

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, geçtiğimiz ay katıldığı sohbet programında Mucize Doktor 2.sezonu ile birçok farklı bilgi sundu.  Ekip, Temmuz ayının ortalarında buluşacak. İkinci sezon için hikayenin tüm alt yapısı Haziran ayı itibari ile tamamlandı. 1.sezondan tüketilmeyi bekleyen 13 bölümlük hikaye bulunuyor. Ancak Mucize Doktor dizisi ikinci sezon başlangıcını çok güçlü yapacağı için, hikayeler yer değiştirecek.

Mucize Doktor 2. sezonu tam bomba olacak! İşte bilmeniz gerekenler! 7

Asena Bülbüloğlu, Mucize Doktor 2. sezon için şu açıklamayı yaptı:

“Gelecek sezonun bütün yapısını kurduk. Bu sene bitiremediğimiz bir sezonumuz var. Ama güzel bir yerde kalmıştık. Bu sezon tüketemediğimiz 13 bölümlük hikayemiz var. Gelecek sezona kalacak. Sezon açılışında biraz afili bir giriş yapmak gerekiyor. Hikayeler biraz yer değiştirecek. Güzel, çok beğendik. Pınar (Bulut) anlattı. Şimdi, senaryolarını yazıyor”

İkinci sezon yayınlanmadan önce 4-5 stok bölüm çekilecek. İlk sezondan 13 bölüm çekilemedi. Bu nedenle de hikayeler 2. sezona kaydırıldı. Ancak ikinci sezon başlangıcının yani 29 bölümün çok etkili olması da kararlaştırıldı.

Asena Bülbüloğlu, ikinci sezonda hikayelerin biraz yer değiştireceğini de ifade etti. Otizmli bir kahramanın hikayesini anlatmanın kendisi için zor bir olduğunu belirten yapımcı, projeye başlarken aşırı korku yaşadığını da itiraf etti. Dizi yapmanın zor bir süreç olduğunun altını çizen Asena Bülbüloğlu, iyi bir ekip kurmadan bunun başarılamayacağını da belirtti.