Ana sayfa Kadın Haberleri Güneş tepede yakarken Gizem Karaca’yı koşturan derdi!

Güneş tepede yakarken Gizem Karaca’yı koşturan derdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Şampiyon dizisine katılan ünlü oyuncu Gizem Karaca, son günlerde 3 kilo vermenin derdine düştü. Oyuncu instagram hesabından durumunu takipçileri ile paylaştı.

Gizem Karaca, bir süredir düzenli koşulara başladı. Sosyal medyada da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla kilo vermeye çaba harcadığını sergiledi. Ünlü oyuncu hala 3 kilo fazlasının olduğunu düşünüyor ve kilo vermek için de yoğun bir çaba sergiliyor.

Güneş tepede yakarken Gizem Karaca'yı koşturan derdi! 8

Genelde sabahları koşuya çıkan ve 5-6 kilometre koşmaya çaba harcayan ünlü oyuncu, çıkmakta geç kalınca öğlen sıcağında kendini riske soktu.

Gizem Karaca, instagram hesabından yayınladığı videoda, şunları söyledi: “Yaklaşık 10 gündür her gün çıkıp koşmaya çalışıyorum. En az 5-6 kilometre. Ama bugün biraz geç kaldım. Öğlen sıcağında çıkmışım. O kadar zorlandım ki. Siz siz olun sakın öğlen koşmaya çıkmayın.”

Sosyal medyada güzelliğini sergilediği paylaşımlar yapmayı da sürdüren oyuncu, takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat alıyor.

Güneş tepede yakarken Gizem Karaca'yı koşturan derdi! 9