Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ta her şey kökünden değişiyor!

Afili Aşk’ta her şey kökünden değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarına alınan Afili Aşk’ın Kanal D tarafından korunduğu bir gerçek. Yoksa dizi şimdiye kadar çoktan yayından kaldırılmıştı. Çarşamba akşamları reytingler iyice düşünce Cumartesi’ye kaydırılan dizi artık Perşembe akşamları yayınlanıyor.

Dün akşam ilk perşembe performansı ise reytingler açısından korkunç. Afili Aşk, totalde 18’inci, AB’de 24’üncü, ABC 1’de 19’uncu oldu. Reytingleri yerlerdeki dizide şayet bir final kararı gelmez ise yepyeni bir dönem başlıyor.

12 Mart’ta yayınlanacak olan 37. yeni bölümde Ayşe hamile olduğunu açıklıyor. Bu gelişmeden sonra artık izleyiciler bir takım kısır döngülerinin yerine hızlı bir şekilde sonuçlanan hamileliğin bir bebeğin diziye katılması ile renklenebileceği görüşünde.

Tabii ki de izleyiciler açısından Afili Aşk eskisi kadar çok dikkat çekmiyor. Senaristler her yolu denediler,şimdi de bebek meselesi üzerinden ilgi çekip çekemeyeceklerine bakacaklar.

Kanal D’nin yurt dışı satışları nedeniyle Afili Aşk’ı desteklediği artık biliniyor. Ancak dizinin reytingleri artık kabul edilebilir sınırın çok altına geldi. Bakalım Kanal D daha ne kadar arkasında durabilecek.