Ana sayfa Dizi Fragmanları Afilli Aşk öfkesi dinmedi! İzleyiciler suçluyu buldu!

Afilli Aşk öfkesi dinmedi! İzleyiciler suçluyu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 2019 yılının yaz aylarında başlayan Afili Aşk dizisi toplam 38 bölüm sürdü. Mart ayının ortalarında final yaparak veda eden dizinin hayranları hala öfkeli… Özellikle senaristlere yönelik öfke dinmedi.

Afilli Aşk’ın eski bölümlerinden çeşitli sahneleri izlemek için youtube kanalını takip eden birçok izleyici, sıklıkla paylaşılan videolara büyük ilgi gösteriyor. Yapılan yorumlar ise seyircinin öfkesini yansıtıyor.

İzleyicilerin mesajları ortak: “Senaristler kavga sahneleri yerine böyle sahneler yazsalardı final olmazdı. Saçma saçma kavgalar inatlaşmalar yazıp güzelim diziyi bitirdiler.”

Afili Aşk hayranları kavga sahneleri üzerinden reyting arayan ama dizinin asıl komedi unsuru ağırlıklı olan esprili sahnelerden uzaklaşmasının finali getirdiğini düşünüyor.

Afili Aşk’ın eski sahnelerini izleyip duygulanan birçok kişi var. Yorum bırakan bir izleyici, “Yeminle öyle duygulandım ki, ağlayıp ‘geri dönün’ diye bağırasım var” diye yazdı.

Boş vakitlerde Afili Aşk’ın videolarını izleyenler diziyi ne kadar özlediklerini de dile getiriyor. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’i buluşturan Afili Aşk dizisinin senaristlerin hataları sonucu bittiği düşüncesinde olan birçok izleyici, hala bu durumu sosyal medyada gündeme getiriyor ve öfkesini aktarıyor.