Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde tango sahnesi 10 numara oldu!

Bay Yanlış dizisinde tango sahnesi 10 numara oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinde bir haftadır izleyicilerin heyecanla beklediği tango sahnesi nihayet ekrana geldi. 14 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan dizinin 7. bölümünde Özgür ve Ezgi karakterlerinin tangosu, izleyicileri de hayran bıraktı.

Dizinin çekimleri öncesinde annesi ile tango denemeleri yapan Can Yaman, bu durumun dizi için olduğunu belli etmemişti. Bay Yanlış’ta Can Yaman aldığı tango eğitiminin hakkını verirken, Özge Gürel de gayet başarılıydı.

Özgür ve Ezgi’nin uyumundan çok memnun olan Bay Yanlış hayranları, Soner’in kıskançlıktan kudurmasını da çok sevdi. “Her şeyiyle on numara sahneydi. Bölüm mükemmeldi” diye mesaj bırakan Bay Yanlış hayranları, sosyal medyada bu sahneyi konuştu.

Ezgi ve Özgür karakterlerinin birbirlerine aşkla baktıkları anlar da izleyicilerden beğeni topladı. Bir dizi hayranı, “Mükemmeldi, çok güzel aşık aşık bakıyorlar birbirlerine. Ne zaman açılacaklar acaba heyecanla cuma gününü bekliyorum” diyerek 8. yeni bölüm heyecanı yaşadığına değindi.

İşte Bay Yanlış dizisinde izleyicilerin 10 numara bulduğu tango sahnesi: