Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde heyecanı yükselten hareket!

Hekimoğlu dizisinde heyecanı yükselten hareket!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşmaya hazırlanan Hekimoğlu dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Dizinin yeni sezonunda Belçim Bilgin’in de kadroda yer alacağını hatırlatalım.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizinin şimdiye kadar 14 bölümü yayınlandı. İkinci sezon 15. bölüm ile birlikte muhtemelen Eylül ayının başlarında başlayacak. Henüz yayın tarihi belli olmadı.

Salı akşamları izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin ilk sezonunda görüntüler de youtube kanalında sıklıkla yayınlanıyor. Dizinin hayranları, yeni bölümler öncesi bu videolarla kendilerini avutmaya çaba harcıyor.

“İkinci sezon başlasın, artık yeni bölümleri izleyelim” diyerek yorum bırakan birçok izleyici, heyecan ve merak içinde… Dizinin en beğenilen sahneleri ise poliklinikte geçen sahneler… Youtube’da da ilk sezondan bu tür sahnelerin yer aldığı video paylaşıldı.

Hekimoğlu hayranları bir hayli mutlu oldu… İşte o görüntüler:

Yayınlandığı her Salı akşamı ilgiyle izlenen dizinin çekimleri devam ederken,  sezon tanıtımı da yayınlandı. Tanıtımda diziye yeni bölümlerinde konuk oyuncu olarak katılacak Belçim Bilgin de yer aldı.

Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş karakterinin hastanede karşılaşacağı sürprizle dengelerin yeniden değişeceğinin ipuçlarını veren tanıtım izleyiciden tam not aldı.

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği Hekimoğlu, yeni bölümleriyle yakında Kanal D’de…