Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde iki aile arasındaki uçurum büyüdükçe reytingler artıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde iki aile arasındaki uçurum büyüdükçe reytingler artıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan ve her geçen hafta hikayesinin gücüyle yeni izleyici elde edebilen Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri de bir hayli iyi bir noktaya geldi. Dizinin 6’lı oranları bulan reytingleri ile ilk başladığı günden bu yana büyük bir aşama kaydettiği gerçeğini ifade etmek gerekeiyor.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisi 7. bölümü perşembe günü yayınlandı ve reytinglerde elde edilen yüksek izlenme oranları hikayeye duyulan ilginin de bir göstergesi oldu.

Twitter’da da Kızılcık Şerbeti etiketi ile 6 saat TT listesinin zirvesinde yer alarak dizinin büyük bir etkileşim oluşturduğunu da ifade edebiliriz. Dizinin bu kadar çok etkili olmasının altında yatan neden ise iki aile arasındaki uçurumun her geçen hafta daha da büyümesi olarak gözüküyor.

Dizinin hikayesinde beklenmedik olaylar yaşanıyor. Örneğin Abdullah’ın Alev’in ofisinde karısı Pembe ile karşılaşması büyük bir kriz çıkardı. Kıvılcım yaşanan yanlış anlaşılmada Alev’in suçunun olmadığını söylemek için yalıya gitse de Pembe’yle yaptığı konuşmada istediği sonuca varamadı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde iki aile arasındaki uçurum büyüdükçe reytingler artıyor! 14

Hem ağabeyi Abdullah’a hem de Kıvılcım’a destek olan kişi ise Ömer oldu. Yaşanan olayda annesinin yanında duran Nursema ise Umut’un buluşma teklifini kabul etti. İkilinin ilk buluşmasında Nursema’nın çekingen tavırlar sergilemesi bölümün renkli anlarına sahne oldu.

Ailenin bebek beklediği için Doğa’ya olan ilgisini kıskanan Nilay, Doğa’nın yeniden üniversiteye başladığını öğrendi. Bu durumu öğrenen Fatih soluğu okulda aldı. Aynı sırada kızına okul çıkışı sürpriz yapmak için gelen Kıvılcım gördüklerine inanamadı.

Fatih’in tartışarak Doğa’yı okuldan çıkartmasına şahit olan Kıvılcım’ın, kızını korumak için Fatih’in karşısına geçtiği anlar final sahnesine damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesi çok heyecanlı bir noktaya geldi. 16 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölüme genç çiftin olaylı tartışması damgasını vuracak.

Doğa’nın; Abdullah, Pembe ve Alev üçgeninde yaşanan olayları Fatih’e anlatması ve ardından evi terk etmesi dikkatleri çekiyor. Nursema ve Umut’un arkadaşlıkları ilerlerken Kıvılcım ve Ömer arasında geçen diyalog dikkatleri çekiyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!