Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın yeni dizideki partneri Rüya Helin Demirbulut’a adeta yılbaşı piyangosu vurdu!

Alperen Duymaz’ın yeni dizideki partneri Rüya Helin Demirbulut’a adeta yılbaşı piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkeğe Güven Olmaz (EGO) yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin ön hazırlıkları tamamlandı ve çekimlere başlandığı da duyuruldu. Alperen Duymaz, farklı bir imaj ile izleyici karşısına çıkarken, dizideki yeni partneri Rüya Helin Demirbulut da herkesin dikkatini çekti.

Dizinin ilk bölümlerinde Duymaz ile Demirbulut ikilisini birbirlerine aşık bir çift olarak izleyeceksiniz. Elif ile Erhan ikilisi dizi takipçilerinin yeni ilgi alanlarından birisi olacak gibi gözüküyor. Alperen Duymaz ile Rüya Helin Demirbulut’un sette birlikte pozları da büyük dikkat çekti.

Peki Rüya Helin Demirbulut kim ve daha önce hangi projelerde yer aldı? İşte bu soruyu da birçok dizi hayranı sormaya başladı. Mimar Sinan Üniversitesi’nde tiyatro bölümünü tamamlayan Rüya Helin Demirbulut, bir anda herkesin ilgisini üzerine çekti.

1995 yılında dünyaya gelen Rüya Demirbulut, Erşan Kuneri dizisinde rol aldı ve Cem Yılmaz ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialarla magazin gündeminde bir ara tüm dikkatleri üzerine toplamıtı. Bazı tiyatro oyunları ile sahnede ilgi gören oyuncu, ayrıca Tek Yürek isimli TRT1 dizisinde Aslı karakterini canlandırdı. 1.68 boyundaki oyuncu 54 kilo ve orta seviyede İngilizce biliyor.

Yüzme sporuyla da ilgilenen Demirbulut, reklam filmlerinde yer almasının yanı sıra Erşan Kuneri dizisi ve Cem Yılmaz ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialarla çok konuşuldu.

Alperen Duymaz'ın yeni dizideki partneri Rüya Helin Demirbulut'a adeta yılbaşı piyangosu vurdu! 7

Henüz dizilerde yeni görünmekte olan oyuncunun Alperen Duymaz’ın partneri olması ise kariyeri açısından büyük bir adım olarak nitelendirilebilir.

Aralık sonu veya Ocak başında yayınlanması beklenen EGO dizisinde Elif karakteri ile yer alması oyuncu adına adeta yılbaşı piyangosu gibi bir durum.

Özellikle de Alperen Duymaz hayranları şimdiden kendisi hakkında birçok detayı merak etmeye başladı. Dizinin hikayesinde Elif ile Erhan partnerliğinin vurgusu ne kadar güçlü olur ise Rüya Helin Demirbulut’un ekranda parlaması da o kadar yüksek olacaktır.