Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi dizisiyle ilgili Erdal Özyağcılar’dan çok önemli değişiklik hatırlatması!

Balkan Ninnisi dizisiyle ilgili Erdal Özyağcılar’dan çok önemli değişiklik hatırlatması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan Ninnisi isimli TRT1 dizisinin başrolünde yer alan Erdal Özyağcılar, uzun bir süredir Makedonya’nın Üsküp kentindeki çekimlerde yer alıyor. Oyuncu, zaman zaman da İstanbul’a dönerek hem etkinliklere katılıyor hem de sevdikleri ile buluşuyor.

Önceki gün de İstanbul’da kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, Balkan Ninnisi dizisinin çekimlerinin çok güzel geçtiğini söyledi. İlk olarak salı akşamları yayınlanan dizinin artık perşembe günleri yayınlanacağını hatırlatan Erdal Özyağcılar, “Gün değiştirdik” diye konuştu. Oyuncu, muhabirlerden özellikle bu gün değişikliğini yayınlamalarını isterken, dizinin hayranlarının yeni günden haberlerinin olmasını sağlamaya çaba harcadı.

Balkan Ninnisi dizisiyle ilgili Erdal Özyağcılar'dan çok önemli değişiklik hatırlatması! 8

Balkan Ninnisi dizisi geçtiğimiz hafta da yeni günü olan perşembe akşamı yayınlandı ama reytingler yine düşük gelmeye devam ediyor. Erdal Özyağcılar, yıllar önce Elveda Rumeli dizisi için uzun süre Makedonya’da kalmıştı.

Orayı çok özlediğini ifade eden usta oyuncu, her insan gibi kendisinin de özlemlerini yeniden bu bölgeye giderek yaşadığını anlattı. Elveda Rumeli dizisinin çekimlerinin yapıldığı bölgeyi de ziyaret eden Erdal Özyağcılar, “14 sene oldu. Oraya baktım, merdivenlerden çıktım, oturdum. Bu arada ölenler var. İşimizin başındayız, çekimler iyi gidiyor” diye konuştu.

Balkan Ninnisi dizisiyle ilgili Erdal Özyağcılar'dan çok önemli değişiklik hatırlatması! 9

Dizinin çekimleri sırasında arkadaşlar arasında ayarlama yaparak kendilerine 3-4 günlük zamanlar yarattıklarını anlatan oyuncu, böylelikle İstanbul’a gelme fırsatı oluşturulduğundan bahsetti.

Balkan Ninnisi çekimlerinin yurt dışında olmasının kendisi gibi tüm arkadaşları için zorluklar içerdiğini anlatan Erdal Özyağcılar, herkesin farklı ayarlamalar ile Türkiye’ye gelip gittiklerini söyledi.

Üsküp’te otelde kaldığını anlatan oyuncu, orada 150 kişi ile birlikte çalıştıklarını ve çekimlerin de güzel gittiğini sözlerine ekledi.