Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu, Kardeş Çocukları dizisinde resmen döktürdü! Hayat’ın itirafı, Umay’ı derinden sarstı…

Afra Saraçoğlu, Kardeş Çocukları dizisinde resmen döktürdü! Hayat’ın itirafı, Umay’ı derinden sarstı…

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de 11. bölümü ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinde Hayat ve teyzesi bildiği annesi Umay arasında geçen duygusal konuşma, izleyenleri de hüzünlendirdi.

Afra Saraçoğlu’nun ekrandaki başarısını her yeni bölümde yukarıya taşıdığı ve performansıyla övgü toplamaya devam ettiği görülüyor. Genç oyuncu, Nur Fetttahoğlu ile oynadığı o sahnede yine izleyenlerden alkış aldı.

Televizyongazetesi/Detay

Hayat’ın teyzesi Umay’la ilgili hayal kırıklığı yaşadığı bölümde, İdil’in suyuna karıştırdığı uyuşturucu madde kanında çıkan Hayat, kimseyi inandıramadı. Uyuşturucu kullanmadığını söylese de Umay sessiz kalırken, Hayal ‘kafam karıştı’ deyip Hayat’ı savunmadı. Enişte Reşat ise kızıyla birlikte artık aynı evde kalamayacaklarını söyledi. O anlarda yanında olan tek kişi ise annesi bildiği Ümran’dı.

Hayat bu yaşanan olay neticesinde koşulsuz şartsız kendisine hep inanan tek kişinin aslında sadece annesi olduğunu o an anladı. Ertesi gün olay ortaya çıktığında herkes ondan özür dilerken, o yaşadığı hayal kırıklığı ile Umay’ı derinden etkileyecek bir konuşma yaptı.

Afra Saraçoğlu, Kardeş Çocukları dizisinde resmen döktürdü! Hayat'ın itirafı, Umay'ı derinden sarstı... 7

Umay, Hayat’ın nasıl bir kırgınlık yaşadığını öğrenirken, aynı zamanda hiç tanımadığı teyzesinin onun hayatında çok küçük yaşlardan beri nasıl bir yer tuttuğunu öğrenip sarsıldı. Hayat’ın sözlerini gözyaşları içinde dinleyen Umay, kızıyla yaşadığı bu duygusal anlardan sonra hayatında ilk kez birinin kendisine güvendiğini farketti.

O sahnede Hayat, annesine şu vurucu sözleri söyledi. “Sen benim sadece teyzem değil, sen benim gerçek olan hayallerim, gücüm, kendime olan güvenimsin. Eğer ben bir gün sana güvenemezsem, senin kalbine, vicdanına dürüstlüğüne güvenemezsem, ben bir daha kendime de güvenemem. Ben bir daha kendi kalbime de güvenemem.”

Umay, Hayat’ın hayatındaki yerini daha iyi görürken, bölüm sonunda ise bu güven bir anda alaşağı oldu! Yıldırım eve gelerek Hayat’a Umay ve Ümran’ı yanında “Teyzen yalan söylüyor. Ben annene aşıktım” itirafını yaptı.

Tam teyzesine güvenmeye başlamışken Hayat, bu gerçek karşısında şimdi nasıl bir tavır alacak yeni bölümde hep birlikte göreceğiz ama Umay bu olay sonrasında darmadağın olup, Ümran’a karnında bebekle Yıldırım’ın evine gidip annesi tarafından kovulduğu o acı günleri anlatacak.

İşte Hayat ve Umay’ın o etkileyici sahnesi: