Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ve Duygu Sarışın güzellik saçtı! Birce Akalay suda kendinden geçti

Afra Saraçoğlu ve Duygu Sarışın güzellik saçtı! Birce Akalay suda kendinden geçti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda yaz günlerinin etkisi hissediliyor… Son günlerde farklı paylaşımları ile göz dolduran Afra Saraçoğlu, nadir paylaşım yapan Duygu Sarışın güzelliklerini sergiledi. Merve Oflaz tatil fotoğrafı ile beğeni alırken, Birce Akalay ise suyun içinde adeta kendinden geçti. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Afra Saraçoğlu seksi paylaşımları ile son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında bulunuyor. Dün de dans görüntülerini yayınlayan oyuncu hayranlarını yine mest etmişti. Afra Saraçoğlu, güzelliğini sergilediği yeni paylaşımıyla da binlerce beğeni aldı, iltifatlar üst üste geldi.

Afra Saraçoğlu ve Duygu Sarışın güzellik saçtı! Birce Akalay suda kendinden geçti 9

Çağatay Ulusoy ile aşkı ile gündemde olan Duygu Sarışın da tatilde gününü gün ediyor. Oyuncu, vücudunu süsleyen aksesuarları ile göz doldurdu.

Afra Saraçoğlu ve Duygu Sarışın güzellik saçtı! Birce Akalay suda kendinden geçti 10

Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz da tatiline devam ediyor. Oyuncu, yoğun geçen sezonun ardından kitesurf yaparak yazın keyfini çıkartıyor. Akyaka’da tatiline devam eden oyuncu, mutluluğunu da paylaşımları ile sergiliyor. Oyuncu, hayvan sevgisi ile dikkat çeken isimlerden birisi…

Afra Saraçoğlu ve Duygu Sarışın güzellik saçtı! Birce Akalay suda kendinden geçti 11

Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay da hayranlarından büyük beğeni alan bir paylaşımda bulundu. Suyun içinde adeta kendinden geçen oyuncu, takipçilerinden güzel yorumlar aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Simurg___ Sun___ Santana___ Smile___

BirceAkalay (@birceakalay)’in paylaştığı bir gönderi ()