Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış’tan klarnet şov!..

Murat Ünalmış’tan klarnet şov!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti. O günden bu yana ekranlarda yer almayan oyuncu vaktinin büyük kısmını Kapadokya’da işlettiği mekanla ilgilenerek geçiriyor.

Kapadokya’da restaurant işlettiği bilinen Murat Ünalmış kendisini özleyen hayranlarıyla sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla buluşuyor.

Instagram hesabında sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan oyuncu son paylaşımıyla hayranlarına bir sürpriz yaptı. Klarnet çaldığı bilinen ünlü oyuncu müzik aletini çaldığı bir videosunu instagram hesabında yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Murat Ünalmış (@mrtunlms)’in paylaştığı bir gönderi

Hayranları oyuncunun paylaşımına, “Harikasın yüreğine sağlı”,  Nefesinize sağlık” ve “Maaşallah” gibi yüzlerce yorumda bulundular. Bazı takipçilerinin ise oyuncunun artık ekranlara geri gönmesini talep ettikleri yorumları dikkat çekti.

Murat Ünalmış’ın klarnet videosuna meslektaşları Timur Acar ve Nilgün Belgün de yorum yaparak beğenilerini ifade ettiler. Öte yandan ünlü oyuncuyuı ekranlarda görmeyi özleyen hayranları, oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor.