Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’na pek çok dizi teklifi gitti ama tercihi çok şaşırttı!

Afra Saraçoğlu’na pek çok dizi teklifi gitti ama tercihi çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın beğenilen oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, son dönemde yapımcıların da gözdesi durumunda. Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı projelerde giderek tecrübe kazanan ve adından söz ettiren Saraçoğlu, yakında ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

En son Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisinde rol almıştı Afra Saraçoğlu. Bu diziden önce de dijital platform BluTV için ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın çektiği Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolde oynamıştı. 60’lı yılların Yeşilçam’ında geçen hikayedeki oyunculuğu ile de büyük beğeni toplamıştı Afra Saraçoğlu.

Genç oyuncu, bir süredir de ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı İkinci Şans filminde kendisine büyük destek veren Nurgül Yeşilçay ile tiyatro sahnesine çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Londra’da sergilenen Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunundaki performansıyla da çok konuşulmakta.

Bu süreçte Afra Saraçoğlu’na pek çok ünlü yapımcıdan iddialı dizilerle ilgili başrol teklifleri gittiği gündeme geldi. Hepsi birbirinden özel projeler arasında Afra Saraçoğlu, Star TV için OGM Pictures tarafından çekilecek olan Antepli dizisini tercih etti.

Afra Saraçoğlu'na pek çok dizi teklifi gitti ama tercihi çok şaşırttı! 9

Saraçoğlu’nun bu diziyi neden tercih etmiş olabileceğini önümüzdeki günlerde daha net göreceğiz. Ancak oyuncuyu yakından takip edenler, kariyer planını yaparken son derece dikkat çekici, zorlayıcı, farklı rolleri seçmeye çalıştığını da görebiliyor.

Kardeş Çocukları isimli dizide herkesi şaşırtan Afra Saraçoğlu, başarılı performansı ile o dönem çok konuşulmuştu. Ardından liseli bir kızı oynadığı ve 12 bölüm süren Fox TV dizisi Öğretmen’deki oyunculuğu ile de yine çok beğenilmişti.

Afra Saraçoğlu'na pek çok dizi teklifi gitti ama tercihi çok şaşırttı! 10

İlk keşfedildiği İkinci Şans filminden sonra yapımcıların dikkatini çeken ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu, o dizi ile kariyerinde adeta bir sıçrama yaşamıştı. Ardından gelen dizi ve sinema filmi seçimleri de oyuncunun her seferinde bambaşka bir rolde yer alarak sınırlarını zorladığı görülmekte.

Afra Saraçoğlu’nu Antepli dizisindeki rolü de dizi de büyük merak konusu. Her ne kadar bu diziyi neden tercih ettiği şu an için bilinmiyor olsa da genç oyuncunun yine oyunculuğunda farklı bir adım daha atmak için bu tercihi yaptığı düşünülüyor.

Afra Saraçoğlu'na pek çok dizi teklifi gitti ama tercihi çok şaşırttı! 11

Bu arada Saraçoğlu’na hepsi birbirinden iddialı Kusursuz Kiracı, Hakime Hanım, Gizli Aşk, İntibah, Seversin, Harikalar Diyarı, Çirkin, Gün Işığım, Kara Tahta ve Balkan Ninnisi isimli dizilerden de teklifler gittiğini not düşelim…

Bakalım başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu bu projeler arasında neden Antepli’yi seçti? İzleyip göreceğiz…