Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın daha başlamadan büyük dikkat çeken dizisi RU’nun başrollerine çok şaşıracaksınız!

Disney Plus’ın daha başlamadan büyük dikkat çeken dizisi RU’nun başrollerine çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus’ın dizileri, sektörde olduğu kadar izleyiciler arasında da heyecan yaratıyor. Platformun Türkiye’nin en ünlü isimleriyle yaptığı anlaşmalar sonrası, yayın tarihi de büyük bir merakla bekleniyor.

Birbirinden şöhretli oyuncularla yapılan anlaşmalar neticesinde Disney Plus’ın dizileri de birer birer ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in başrolünde yer aldıkları Kaçış dizisi gündeme geldi.

Bu dizinin ardından ise merakla beklenen bir başka dizi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri başladı. Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy, dizide başrolleri paylaşıyor.

Disney Plus’ın dizileri arasında yine çok konuşulması muhtemel bir diziyle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Özellikle başrolleri nedeniyle bu dizi dikkat çekti. Hafta içinde yaşanan gelişmeler sonrasında RU isimli dizi için Mert Yazıcıoğlu ile Meryem Uzerli’nin başrolde yer alması ile ilgili söylentiler ortaya çıktı.

Henüz bir netlik yok. Anlaşmaların onaylanıp onaylanmadığı da belli değil. Fakat genç kuşağın son derece başarılı ismi Mert Yazıcıoğlu ile Muhteşem Yüzyıl dizisiyle Türkiye’de şöhret olan Meryem Uzerli’nin bir araya gelme ihtimalleri bile çok şaşırttı.

Eğer kabul ederlerse bu iki oyuncunun dizide birbirlerine aşık olan iki kişiyi oynayacaklar. Mert YazıcıoğlU’nun 28, Meryem Uzerli’nin de 38 yaşında olduğu göz önüne alınırsa, tabuları yıkan bir aşkı izleyeceğiz!

Disney Plus'ın daha başlamadan büyük dikkat çeken dizisi RU'nun başrollerine çok şaşıracaksınız! 9

Med Yapım imzalı dizinin Urla’da çekileceği konuşulmakta. RU dizisinde Mert Yazıcıoğlu annesi kanser hastası olan, herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözen, üstün zekâlı Uzer karakterine hayat verecek. Uzer’in hayatını eşiyle RU adlı restoranı işleten Reyan’la karşılaşması baştan aşağıya değiştirecek. Aralarında büyük yaş farkı olan çift birbirlerine ilgi duyacaklar.

Almanya’da yaşayan ve iki çocuk annesi olan Meryem Uzerli, 2011-2013 yılları arasında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem karakteri ile önce Türkiye’de sonra da dünyanın pek çok ülkesinde büyük dikkat çekmişti. Diziyi tükenmişlik sendromuna yakalandığı gerekçesiyle 2013 bırakmıştı.

Disney Plus'ın daha başlamadan büyük dikkat çeken dizisi RU'nun başrollerine çok şaşıracaksınız! 10

Ardından 2016 yılında Gecenin Kraliçesi isimli dizi ile ekrana döndü ancak bu dizi tutmadı. Bu süre zarfında Annemin Yarası ve Kovan filmlerinde rol alan Uzerli, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de bir süre rol almıştı.

Mert Yazıcıoğlu ise her rol aldığı proje ile adından konuşturan genç bir isim. Performansı ile beğeni topluyor. Netflix’in Aşk 101 dizisinde de başarılı bir oyunculuk sergiledi. Dizi hayatına Kayıp Şehir ile adım atan Yazıcıoğlu, çok konuşulacak Disney Plus’ın RU dizisindeki rolü bakalım kabul edecek mi?

Disney Plus'ın daha başlamadan büyük dikkat çeken dizisi RU'nun başrollerine çok şaşıracaksınız! 11

Dizide Reyan ile kendisinden yaş olarak küçük olan Uzer arasında toplum ve çevre baskısıyla sınanan çok güçlü bir aşk yaşanacak. Reyan rolü için Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy, Meryem Uzerli’ye teklif götürdü. İkili geçtiğimiz günlerde yemekte bir araya gelip tekrar projeyi konuştukları gündeme geldi.