Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’ndan, Mert Ramazan Demir ile setteki karavanda sürpriz paylaşım!

Afra Saraçoğlu’ndan, Mert Ramazan Demir ile setteki karavanda sürpriz paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisiyle sezon başından beri en çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir. Genç kuşağın başarılı oyuncuları olarak öne çıkan iki isim, uyumlu partnerlikleriyle de ayrıca gündemdeler.

İki oyuncu da daha önce rol aldıkları yapımların ardından, Yalı Çapkını ile kariyerlerinde adeta yeni bir döneme başladılar! Dizideki Seyran ve Ferit karakterleriyle, uzun yıllar hatırlanacak bir performans ortaya koyuyorlar. Başarılı oyuncular, hayranları tarafından da sosyal medyadan heyecanla takip ediliyor ve haklarında binlerce yorumla sürekli gündemde kalıyorlar.

Dizideki Ferit ve Seyran’ın eğlenceli sahneleri, ayrıca çok beğeniliyor. Birbirleriyle tatlı atışmaları, son dönemde azalmış olsa da iki karakterin bu doğal halleri, başarılı genç oyuncuların performanslarıyla övgüler alıyor.

Afra Saraçoğlu'ndan, Mert Ramazan Demir ile setteki karavanda sürpriz paylaşım! 7

Aynı zamanda 5 yıldan fazla bir süredir arkadaş da olan iki oyuncu, birbirlerini tanıyor olmanın verdiği bir enerjiyle, karşılıklı sahnelerinde daha da doğal anlar yakalıyorlar. Bu durumu çeşitli röportajlarında da dile getirmekteler.

Geçtiğimiz gün Afra Saraçoğlu, hayranlarına özel bir sürpriz yaptı sosyal medyadan. Twitter için çektiği videoda, Mert Ramazan Demir ile sette ve karavanda oldukları görülmekte. Sosyal medyaya düşen bu video, iki oyuncunun fanları tarafından coşkuyla karşılandı adeta!

Afra Saraçoğlu, fona Mert Ramazan Demir’i alarak çektiği kısa videoda “Merhabalar twitter tayfa. Size çok selamlarımızı ve sevgilerimizi yolluyoruz” şeklinde kısa bir cümle kurarken, Demir’den de “Aynen” sözleri geliyor.

İki oyuncunun, çekim arasında karavanda dinlenirlerken hayranlarına gönderdikleri videoyu aşağıda görebilirsiniz…