Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’un gala şıklığı nefesleri kesti!..

Alina Boz’un gala şıklığı nefesleri kesti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Son dönemin başarılı oyuncularından Alina Boz, en son rol aldığı Maraşlı dizisinde sonra yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı adlı diziyle hayranlarının karşısına çıktı.

Dizide canlandırdığı ‘Melis’ karakteriyle beğeni toplayan Alina Boz’un başrolünü Denizcan Aktaş’la paylaştığı Bandırma Füze Kulübü isimli film de 21 Ekim’de sinemaseverlerle buluştu.

Filmin galasına katılan Alina Boz şıklığıyla göz kamaştırdı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Alina Boz'un gala şıklığı nefesleri kesti!.. 8

Güzel oyuncu paylaşımında kendisini hazırlayan ekibe şu sözlerle veda etti; “Yetiştik mi, yetişiyor muyuz derken ; beni hızlıca hazırlayıp galama gönderen bu harika ekibe teşekkür ederim.” Alina Boz’un fotoğraflarına meslektaşları, Pınar Deniz, Cemre Baysel ve Leyla Tanlar’da yorumda bulundu.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Bandırma Füze Kulübü isimli film gökyüzüne füze göndermeyi başaran, kısıtlı imkanlara, engellere rağmen tüm dünyaya bu büyük yarışta “Biz de varız” diyen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatıyor. Çekimleri geçen yıl Bandırma’da gerçekleştirilen film gerçek bir hikayeden yola çıkıyor.

Alina Boz'un gala şıklığı nefesleri kesti!.. 9

Türkiye’nin uzay yarışına başlangıcını beyaz perdeye taşıyan TRT ortak yapımı “Bandırma Füze Kulübü” filmi, 21 Ekim Cuma günü sinemaseverler buluştu.