Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde reyting için her numara var!

Ağlama Anne dizisinde reyting için her numara var!

tarafından ker_def

atv’de Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Ağlama Anne dizisinin başrollerinde Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin yer alıyor.

Dizi reytingleri ile krtik sınırın üzerinde seyrediyor. Entrikanın bitip tükenmediği bir yapım daha izleyicilerin karşısında.

Ağlama Anne dizisinde entrikanın kralının olduğunu yazan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, “her numara var” diyerek de diziyi ti’ye almakta.

Koloğlu, dizinin durumuna yönelik şu saptamayı yapmış: “Alın size entrikanın kralı.”

Dizinin geçtiğimiz yıllarda Tolgahan Sayışman ve Amina Gülşe’nin başrollerinde yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisine benzediğini de yazan Koloğlu, diziyi adeta ti’ye alıyor…

İşte Koloğlu’nun yazısının detayı:

“‘Ağlama Anne’de, senaryo aynen başlıktaki gibi diyor. Damla ile Alev ‘annelik’ mücadelesi verirken, sürekli ağlayan Zeynep’in kime ‘hakiki annem’ diyeceğinin merak edildiği dizi, araya Ali Osman sosu sunuyor. Adnan ise Alev’le yaşadığı tek gecelik ilişkisinden Zeynep’in olup olmadığını anlamak üzere yola koyulurken, dengesiz ruh hali belirtileri veren zengin eşi Özlem de duruma tuz biber ekiyor. Öte yandan bir de dizinin büyükleri var. Adnan’ın annesi Nedret ve babası Çetin… Yine Özlem’in babası Nejat ki, onun okulunda Zeynep okuyor. Zeynep, Özlem’in tuttuğu bir gençle kızlar tuvaletinde saldırıya uğruyor filan… Ev ahalisi, “Asla Vazgeçmem gibi bir dizi daha” dedi. Yok, bu şimdilik ondan daha ‘ciddi’… Hani eninde sonunda dayak ve ölüm gibi durumlar da söz konusu olabilir. ‘Total kitlenin’ hoşuna gidecek her numara var.”