Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde Zeynep’i bekleyen kötü sürpriz dedesinden geliyor!

Ağlama Anne dizisinde Zeynep’i bekleyen kötü sürpriz dedesinden geliyor!

tarafından zk zk
Atv’de ekrana gelen Ağlama Anne dizisinin finalden bir önceki bölümü olan 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde dedesi, Zeynep’ten şüphelenip kadın doğuma götürüyor.

Olayı duyan Alev ve Ali Osman hastaneye koşuyorlar. Dedesi, Zeynep’i doktora muayene ettirmek için zorlarken Zeynep, büyük bir şok yaşayacak.

Bu arada Alev’in annesi Özlem’i buluyor ve torununu rahat bırakmasını istiyor. Özlem, istese onu kaçırdığında öldürteceğini söyleyince bunu ilk kez duyan Necmiye büyük bir şok yaşıyor.

İşte Ağlama Anne 12. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer.

Ağlama Anne dizisinde Zeynep'i bekleyen kötü sürpriz dedesinden geliyor! 7

Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca… Alev kızından neden vazgeçmiştir… Damla Zeynep’in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir… Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulacak mıdır…