Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisindeki o sahnede, gözyaşlarını tutabilen var mıydı acaba? Sahneye övgüler yağdı…

Ağlama Anne dizisindeki o sahnede, gözyaşlarını tutabilen var mıydı acaba? Sahneye övgüler yağdı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
4. bölümüyle ekrana gelen atv’nin Ağlama Anne dizisinde izleyicileri gözyaşlarına boğan bir sahne vardı.

Uzun süredir ailesini uzaktan izleyen Alev, sonunda dayanamadı ve mahalleden bir çocukla annesine bir not gönderip, çeşmenin yanında onu beklediğini söyledi.

Necmiye, kızından gelen bu not karşısında büyük şaşkınlık yaşayıp hemen söylediği yere koştu.

Anne kızın yıllar sonra karşılaşması, ekran başında diziyi izleyenleri göz yaşlarına boğdu.

Yeni Gelin dizisinde Şirin karakterini oynayan Feride Hilal Akın’ın muhteşem sesiyle söylediği Ağlama Anne şarkısı eşliğinde ekrana gelen sahnelerde, diziyi takip edenler büyük bir duygu yoğunluğu yaşadı.

Ağlama Anne dizisindeki o sahnede, gözyaşlarını tutabilen var mıydı acaba? Sahneye övgüler yağdı... 7

Birce Akalay’ın oynadığı Alev’in annesini ilk gördüğü anlardaki hıçkırıkları yürekleri dağlarken annesi Necmiye’yi oynayan usta isim Nihal Koldaş’ın oyunculuğuyla bu sahneler ekrana kilitledi.

Annesinin kokusunu içine çeke çeke sarılıp ağlayan Alev ile kızını yıllardır görememenin verdiği acıyla bağrına basan Necmiye’nin hali yürek burktu.

Sonrasında anne kız arasında geçen konuşmada Alev, eve dönmek istediğini söyledi. Zeynep’in kızı olduğunu bilmesini istediğini de söyleyen Alev’e annesi ‘Her şeyin bir yolu bulunur’ diyerek destek verdi ve onun elinden tutup, kocasının tüm tepkisini göz ardı ederek eve getirmesi de izleyicilerden büyük övgü aldı.

Sosyal medyada Alev ve annesinin kavuşma sahnesine izleyicilerden gelen yorumlarda tüylerinin diken diken olduğunu, göz yaşlarını tutamamdıklarını, çok duygulandıklarını anlatan sözler dikkat çekti.

İşte Alev ve annesinin o çok konuşulan kavuşma sahnesi: