Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne reytinglerde düştü ama sosyal medyada çok konuşuldu!

Ağlama Anne reytinglerde düştü ama sosyal medyada çok konuşuldu!

tarafından ker_def

ATV ekranında yayınlanan ‘Ağlama Anne’ dizisinde, bu hafta heyecanlı sahneler yaşandı. Geçen hafta Alev ve annesinin kavuşma sahnesi izleyenlere duygusal dakikalar yaşatmıştı. Bu haftada Alev, babasıyla 18 yılın hesaplaşmasını yaptı. Bu sahnedeki “Kızımı sana bırakmam, sen bana sahip çıkmadın ama ben kızıma sahip çıkacağım ve anne sözcüğünü duymadan ölmeyeceğim” cümlesi sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Öte yandan bölümün en çok konuşulan konularından bir diğeri de Alev’in, Özlem tarafından kızına yapılan şantaj karşısında verdiği tepki oldu. ‘Ağlama Anne’nin yeni bölümünde neler olacağı seyirci tarafından merakla bekleniyor.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Feride Kaytan’ın oturduğu “Ağlama Anne” dizisinde Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğlulları, Selim Bayraktar, Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora gibi isimler rol alıyor.

Ağlama Anne reytinglerde düştü ama sosyal medyada çok konuşuldu! 7

Küçük yaşta yaptığı bir hata dolayısıyla, evlat katili olmakla suçlanan Alev ve ailesinin duygu yüklü hikayesini anlatan dizi, “Seyirciye sık sık doğuran mı annedir? Büyüten mi?” sorusunu düşündürüyor.

REYTİNG SORUNU BAŞLADI

atv’nin önem verdiği Pazar dizisi Ağlama Anne ise ortalamanın üzerinde başladığı ekran kariyerinde reytinglerde zorlanmaya başladı.

Dizinin 5. bölümü 4 Kasım Pazar akşamı ekrandaydı. Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrolündeki dizinin total reytingleri genel de 4’ün üzerinde gelmekteydi ve bu durum da kabule edilebilir bir orandı. Ancak 5. bölüm 4’lü reytingin altına geriledi. Yani dizi kritik bir eşiğe doğru ilerliyor.

AB grubumda ise totalin aksine geçen haftaya göre bir yükseliş vardı. Geçen hafta 3’lü reytingleri zorlayan dizi bu hafta 3,5 reytinglere doğru tırmanış sergiledi.

Totalde düşüş, AB’de yükseliş vardı ama 5. bölüm gösterdi ki Ağlama Anne’nin ekrana tutunmasında bir sorun var…

Senaryoya bir müdahale gelirse şaşırmamak lazım. Dizinin kısır bir döngüden kurtulması ve izleyicileri meraklandıracak hikayelerin öne çıkartılması şart.