Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meriç Aral gitti, Pınar Deniz gözyaşlarıyla geldi! Kırmızı Oda’da gidenin yeri hemen doluyor!

Meriç Aral gitti, Pınar Deniz gözyaşlarıyla geldi! Kırmızı Oda’da gidenin yeri hemen doluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda dizisinin 22 bölümü geride kaldı… 22. bölümde önemli gelişmeler yaşandı. Doktor Ayşe olarak yapımda en başından bu yana bulunan Meriç Aral, ekibe güzel sözlerle veda etti. Doktor Ayşe’nin hikayesi bitti ve Meriç Aral da diziye veda ederek, yeni projeler için beklemeye başladı.

Kırmızı Oda dizisinin 22. bölümüne Sadi karakteri ile Erkan Petakkaya’nın katılması da izleyicileri bir hayli memnun etti. Dizide ünlü sirkülasyonu da bitmiyor… Biri gidiyor, biri geliyor ama bu değişim dalgası reytinglerin hep yukarıda kalmasını ve ilginin de hiç düşmemesini sağlıyor.

5 Şubat Cuma akşamı ise 23. yeni bölümde bir büyük sürpriz var. Bir süredir dizide merakla beklenen Pınar Deniz’in ilk kez izleyici ile buluşacağını belirtelim. 23. bölümden ön izleme yayınlandı ve Pınar Deniz de ilk kez izleyici karşısına çıktı.

Ünlü oyuncunun nasıl bir hikaye ile yapıma geldiği de çok merak ediliyor. Pınar Deniz, en son Aşk 101 isimli Netflix dizisinde yer almış ve büyük de ilgi görmüştü.

Pınar Deniz’in ismi Aşk 101’de birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile birlikte yeni dizi Rekabet için de geçiyor. İzleyicileri şaşırtacak bir dizi olarak öne çıkan Rekabet’in hazırlıklarının da devam ettiği biliniyor.

Pınar Deniz’in Kırmızı Oda dizisine gelişi ise çok acıklı bir hikaye ile olacak gibi duruyor. Dizinin 23. bölüm ön izleme görüntüleri aşağıda ve oyuncunun iyi bir performans ile yapımda yer alacağını da bu görüntüler anlatmaya yetiyor.