Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah be Gülben o sözlerinle taş olsa çatlatırsın! Masumlar Apartmanı’nda Gülben kurtarıcı rolünde!

Ah be Gülben o sözlerinle taş olsa çatlatırsın! Masumlar Apartmanı’nda Gülben kurtarıcı rolünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı, bu sezonun en başarılı dizisi olarak yoluna güçlü performansları ve reytinglerle devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı iddialı dizinin 19.bölümünde neler yaşanacağına yönelik ilk bilgiler ortaya çıktı.

Gülben’in büyük çabası ve kalplere dokunan sözleri herkesi mutlu edecek. İnci’nin Han’dan ayrılmak istemesinin altında yatan neden ona karşı sevgisinin bitmesi değil. Tamamen yaşadığı yer, yani apartman. Yani ailesi… Boşanmak isteyen İnci’yi Han ikna etmek için her yolu deniyor. Ancak pek de başarılı olacak gibi durmuyor.

Bu sefer ise Gülben devreye girecek ve İnci’nin aklına değil yüreğine hitap edecek. Gülben diyor ki, “Belki biz de o evde, birbirini çok seven iki insan görürsek, biz de değişiriz belki.” İşte bu sözler taş olsa çatlatır, duvar olsa yıkar, baraj da olsa önünde kimse duramaz.

Ah be Gülben o sözlerinle taş olsa çatlatırsın! Masumlar Apartmanı'nda Gülben kurtarıcı rolünde! 7

Safiye de İnci’nin boşanmak istemesinden hiç memnun değil. Naci’nin gelişinden sonra tavırları değişmeye başlayan ve sevginin gücünü yeniden fark eden Safiye’nin şu sözleri de izleyicileri şaşırtacak bir detay: “Neye sevineceğim ben Gülben, kardeşimin kahrolduğuna mı, yoksa gözümüzün önünde kaybolup, paramparça olduğuna mı? Ben neye sevineceğim?”

Masumlar Apartmanı dizisinin 19.yeni bölümünde Gülben’in sözleri ve Han’ın çabaları İnci’yi boşanma kararından döndürebilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor. İşte 26 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı: