Ana sayfa Sosyal Medya Ah be Yıldız, Güldür Güldür ekibi bile tırstı senden!

Ah be Yıldız, Güldür Güldür ekibi bile tırstı senden!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner, yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncu, dizide birlikte rol aldığı İsmail Demirci ve Toygan Avanoğlu ile birlikte yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show’da olacak.

Oyuncu geçtiğimiz hafta instagram sayfasından bir sürprizi olduğunu söylemiş ama detay vermemişti. Bir kaç gün önce Güldür Güldür Show’un fragmanı yayınlanınca Aslıhan Güner’in sürprizi de ortaya çıktı!

Güner, aynı kanalın sevilen eğlence programına yılbaşı akşamı için çekilen özel skeçlerle konuk oluyor. Fragman’da kısa bir bölüm de kendisinin yer aldığı skeç var.

Nasıl bir rolle ekrana gelecek merak konusu ama Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde sinirlendi mi dağları delen Yıldız karakteriyle herkesi titretirken, anlaşılan Güldür Güldür ekibini de biraz korkutmuş!

Yıldız gibi diklendiği anların yer aldığı fragmanın ardından, Güldür Güldür Show ekibinden Berkay Tulumbacı’nın yaptığı bir yorum ise güldürdü.

Programa konuk olduğu sahnenin bir fotoğrafını paylaşan Tulumbacı, “Hafif de tırsmıyor değiliz” notunu düşmüş.

Aslıhan Güner ise bu paylaşımı repost ederek kendi sayfasına taşıdı ve kahkaha emojisi ile utanma emojisi koyarak yayınladı.

Güner, yine Yıldız olarak mı Güldür Güldür’e geldi bilinmez ama Kuzey Yıldızı İlk Aşk’taki gibi rol aldığı skeçte de karşısındaki kişileri biraz sindirdiği anlaşılıyor!

Bakalım yılbaşı akşamı nasıl bir sürprizle gelecek Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları?

İşte Aslıhan Güner’in o paylaşımı:

blank