Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin yeni ünlüsü Tamer Karadağlı bombayı patlattı, buluşma tarihini açıkladı!

Savaşçı dizisinin yeni ünlüsü Tamer Karadağlı bombayı patlattı, buluşma tarihini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi yenileniyor ve Çocuklar Duymasın dizisinin taşfırın erkeği Haluk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı da yenilenen bölümlerde izleyicilerin karşısına çıkacak. Karadağlı’nın hayranları da merakla yeni bölümleri bekleye başladı.

Bir süredir Savaşçı dizisinin 5. sezon çekimleri için büyük bir hazırlık yapılmaktaydı. Limon Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Savaşçı dizisi 4 sezon boyunca Fox TV ekranında 99 bölüm olarak yayınlandı. 5. yeni bölümün çekimleri ise bir türlü başlayamamış ve başrol oyuncusu Berk Oktay ile de yollar ayrılmıştı. Ardından Gaye Turgut Evin gibi bazı isimler de diziye veda ettiler.

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli, yenilenen projede yerlerini alırken, önemli isimlerle da kadro takviye edildi. Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Ediz Hun, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz ile birlikte Savaşçı dizisi bambaşka bir yapım olarak yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. Albay Oktay Göktürk karakteri ile dizide izleyeceğimi Tamar Karadağlı da yeni dizisi için yoğun bir hazırlık içinde.

Uçankuş TV mikrofonlarına konuşan Tamer Karadağlı, “Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Ocak ayının ilk haftası çekimlere başlayacağız zaten. Hazırlıklar çok iyi” açıklamasında bulundu. Böylelikle ekibin çekimlere başlayacağı tarih de ilk kez açıklanmış oldu.

Savaşçı dizisinin yeni ünlüsü Tamer Karadağlı bombayı patlattı, buluşma tarihini açıkladı! 8

Eskişehir’de yapılacak olan çekimlerde yeni karakterler ile birlikte hikayenin nasıl bir değişim yaşayacağı da büyük merak konusu. Ayrıca Türk Sineması’nın duayenlerinden Ediz Hun’un da kadroya katılması büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Tamer Karadağlı, “Son olarak da Ediz Hun katıldı kadromuza, o çok büyük bir şeref bizim için. Ediz Hun gibi bir usta ile bir efsane ile birlikte oynamak çok gurur verici” açıklamasını yaptı.

Ediz Hun ile baba oğul karakterlerine hayat vereceklerini anlatan Karadağlı, emekli bir albay karakteri ile Ediz Hun’un dizide yer almasından duyduğu mutluluğu da kelimelere dökmüş oldu. Asker dizisinde rol almanın kendisi için öneminden bahseden oyuncu, şunları söyledi:

“Büyük bir gurur, ben askerliğimi yapalı 25 yıl oldu. 25 yıl sonra tekrar asker üniformasını giymek, Türk bayrağını onurla taşımak, bunun için savaşan bir askeri oynamak benim için çok gurur verici bir şey.. Umarım layığı ile o üniformayı taşırım.”

Savaşçı dizisinin yeni ünlüsü Tamer Karadağlı bombayı patlattı, buluşma tarihini açıkladı! 9

Savaşçı dizisi için 10 kilo vererek forma girdiğini belirten Tamer Karadağlı, aksiyon sahnelerinde yer alabilmek için buna ihtiyacı olduğunu ifade etti. 1,5 aydır sıkı şekilde spor yaptığını anlatan oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok ciddi aksiyon sahneleri olacak, çatışma sahneleri, dövüş sahneleri. Onun için de 1,5 aydır hem sıkı spor yapıyorum hem diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum. 10 kilo verdim. Neredeyse 22 yıl önceki kiloma döndüm.”

Tamer Karadağlı, yılbaşını da kızı ile Ankara’da geçireceğini de sözlerine ekledi.