Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Ferit ah, bunu yapmayacaktın! Giderek batan çizgisiyle Yalı Çapkını Ferit için izleyici ümitleri kesiyor!

Ah Ferit ah, bunu yapmayacaktın! Giderek batan çizgisiyle Yalı Çapkını Ferit için izleyici ümitleri kesiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin çift haneli reyting puanları ile Cuma akşamları birinciliğini kimseye bırakmayan dizisi Yalı Çapkını, bu hafta 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde herkes, Kazım’ın ölüp ölmediğini merak ediyordu. Ancak yayınlanan fragmanlarla birlikte yeni bölümün büyük merak uyandıran sahnelerinden birisi de Yusuf’un Seyran ile geçmişi hakkında söyleyecekleri olmuştu!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları dizinin yeni bölümünü merakla bekleyenler, Kazım’ın ölmediğini, Ferit’in başına avize düşmüş numarası ile Suna’nın kafasına vurduğunu gizleyerek olayı kurtardığını gördü. Ferit, yaşananların ardından Suna’ya yardım etmek için bu kez dedesi ile konuştu ve gerçekleri anlatarak onun istemediği bir adamla evlendirilmesinin, Korhanlar adına da doğru bir durum olmayacağını anlattı.

İzleyiciden bu davranışı ile övgü alan Ferit, 10. bölümün sonunda yaptığı bir başka hata ile tekrar eleştirilerin odağına oturdu! Bir önceki bölümde Seyran’a beyaz bir gecelik vererek kendisi ile birlikte olmaya zorlaması, herkesi kızdırmıştı. Sonunda Seyran’a bunu ders vermek amacıyla yaptığını itiraf etse de onu içine sürüklediği durum Ferit’e izleyici tarafından eleştiriler gelmişti.

Ah Ferit ah, bunu yapmayacaktın! Giderek batan çizgisiyle Yalı Çapkını Ferit için izleyici ümitleri kesiyor! 8

Durumu bir nebze toparlayan Ferit, yeni bölümün sonunda Seyran’ın kendisi ile birlikte olmama sebebini sorgularken, onun eski sevgilisi Yusuf ile beraber olduğundan şüphelendi. Seyran bu durumu inkar ederek isterse Yusuf’a sormasını söyledi. Ferit de büyük bir hata yaparak Yusuf’u aralarındaki bu durumun içine çekti adeta!

Yusuf’u çağırarak Seyran ile birlikte olup olmadıklarını sordu. Kapıyı dinleyen Sultan’ın şaşkın ve sinsi bekleyişi sürerken Yusuf, bu fırsatı kaçırmayarak Seyran ile beraber olduklarını söyledi! Seyran, Yusuf’un yaptığı bu işgüzarlık karşısında kalakaldı! Ferit de beklemediği bu cevap karşısında şaşırdı!

Dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran’a “Keşke hiç karşıma çıkmasaydın” diyen Ferit’in üste çıkma çabalarına karşılık izleyici, sürekli olarak Seyran’ı suçlu çıkarmaya çalışması, eski sevgilisini çağırıp ona böyle bir soru sorma cüretinde bulunması, Yusuf’un eline büyük bir koz vermesi karşısında çok kızdı! Ferit, giderek daha da batarken, Seyran’a yaptığı haksızlık da artıyor! Seyran, Yusuf’un yalan sözleri karşısında çok büyük bir sorunun içine düşüyor! İzleyici de Ferit’e giderek daha da çok eleştiri getiriyor! Yeni bölüm fragmanında uyuyan Seyran’ı öpmeye kalkan Ferit’in, yaptıklarını hem Seyran’a hem de izleyiciye affettirmesi giderek zorlaşacak gibi!

Ah Ferit ah, bunu yapmayacaktın! Giderek batan çizgisiyle Yalı Çapkını Ferit için izleyici ümitleri kesiyor! 9

Sonuçta hala Pelin ile ilişkisini sürdüren üstelik bunu Seyran’ın gözleri önünde yapan Ferit, zaten eksi puanla izleyicinin tepkilerine alıyordu! Üstüne bir de kendi yaptıklarını görmeyip Seyran’ı sürekli dürüst olmamakla suçlaması, iyice can sıkıyor! Bakalım Ferit, Yusuf’un sözüne inanıp Seyran’a daha ne eziyetler edecek? Seyran, bu olay sonrasında neler yaşayacak? İzleyip göreceğiz ama Ferit, izleyicinin gözünde hata üstüne hata yapmaya devam ederek daha çok eleştiri alıyor!