Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin’in Versace ile ilk çekiminden ilk kare göz kamaştırdı!

Yağmur Tanrısevsin’in Versace ile ilk çekiminden ilk kare göz kamaştırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son ekrana ATV’nin Kalp Yarası dizisiyle gelmişti güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin. Uzun süre dizilerden uzak kalan Tanrısevsin’in Gökhan Alkan ile başrolünde yer aldığı dizisi beğeni toplamıştı.

Oyunculuk dışında tasarımla da ilgilenen Yağmur Tanrısevsin’in farklı markalarla yaptığı işbirliğiyle seramik karolar, ayakkabı dizaynları, elbise tasarımları da gündeme gelmişti. Yine sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da farklı tasarımlarla gündeme gelen oyuncu, son olarak bir başka ilgi çekici gelişme ile anılmıştı.

Yağmur Tanrısevsin’in dünyaca ünlü Versace markasının yüzü olduğu ve markanın yeni sezon kıyafetleriyle bir çekim gerçekleştirileceği konuşuluyordu. Başarılı oyuncunun bu kez model olarak tüm dünyada dikkat çekecek bir gelişmeye imza atması da büyü sürpriz olmuştu!

Markanın Türkiye’deki ilk temsilcisi olan yağmur Tanrısevsin, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da kamera karşısına geçti. Aynı zamanda İtalya’ya giderek buradaki çekimlere katılacağı da gündeme gelmişti. Oyuncunun reklam çekimi için 500 bin euro (9 milyon 600 bin TL) aldığı da iddia edilmişti.

Yağmur Tanrısevsin'in Versace ile ilk çekiminden ilk kare göz kamaştırdı! 8

Ve Yağmur Tanrısevsin’in Versace için çekilen fotoğraflarından birisi medyaya yansıdı! Hayranlarının sosyal medyada büyük bir merakla takip ettikleri fotoğrafta oyuncunun beyaz bir takım elbise ile poz verdiği görülüyor. Versace markasının yeni sezon ürünlerinin çekiminden gelen bu ilk kare, hızla sosyal medyada yayıldı.

Yağmur Tanrısevsin’in düzgün fiziği ile modelleri aratmayan duruşu da hayranları tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Önümüzdeki günlerde reklam çekiminden farklı karelerin de gelmesi bekleniyor.

2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisindeki ‘Ece’ karakteri sayesinde tanınan oyuncu, daha sonra da Güneşi Beklerken dizisiyle bir anda popüler hale geldi.

Yağmur Tanrısevsin'in Versace ile ilk çekiminden ilk kare göz kamaştırdı! 9

Kaçak, Mayıs Kraliçesi, İki Yabancı gibi dizilerle tecrübeler kazanan oyuncu, bir süre ekrana ara vermişti. Bu arayı Kalp Yarası dizisi ile bitiren ve ‘Ayşe Yılmaz’ karakteri ile de çok sevilen oyuncu, güzelliği, zarafeti ve sıcak kanlı kişiliği ile hayranlarından övgüler alıyor.

Kalp Yarası’ndan hemen sonra yeni bir projeye başlamak istemeyen oyuncu bunun nedenlerini de yaptığı açıklamada şu sözlerle anlatmıştı;  “Doğru tercih yapmak istedim. İçime sinen, doğru bir senaryo olduğu zaman iş yapıyorum. Şu anda öyle çok güzel senaryolar var onlardan birisiyle tekrardan ekranda yer alacağım.”