Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde yer yerinden oynayacak! Barış Kılıç tüyo verdi, duyanlar şaştı kaldı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde yer yerinden oynayacak! Barış Kılıç tüyo verdi, duyanlar şaştı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle yeniden televizyon ekranına dönüş yapan Barış Kılıç, etkileyici performansı ile göz dolduran isimlerden birisi oldu. Evrim Alasya ile de çok iyi bir dizi çifti olmaları son dönemin en çok konuşulan konularından birisi.

Cuma akşamları Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesi ile yaşanan kültürel farklılıkları öne çıkartan bir dizi. Sürprizleri de bol olan dizi için izleyicilerin olumlu yorumları dizi ekibini de memnun ediyor. Barış Kılıç, geri dönüşlerin çok iyi olduğunu söyledi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde yer yerinden oynayacak! Barış Kılıç tüyo verdi, duyanlar şaştı kaldı! 7

Oyuncu, “İnşallah böyle devam ederiz” diyerek izleyici ilgisinin bu şekilde kalmasını dilediklerini anlattı. Her hafta hikayede sürprizler yaşandığını da anlatan Barış Kılıç, “Her hafta bir şey çıkıyor. Kendi adıma da hakikaten heyecanlanıyorum. Biz bile ‘vaavv’ diyoruz. Birkaç bölüm sonra hakikaten yer yerinden oynayacak” ifadesini kullandı.

Barış Kılıç, dizinin hikayesinde hiç beklenmedik gelişmeler olacağı hissiyatını verirken, şimdiden Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Oyuncu, “Sürprizler var. Seyirciler de diziyi sevdi, biz de çok mutlu oluyoruz. İzlendikçe insanın keyfi yerine geliyor” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde ne tür sürprizler yaşanacağı belli değil ama Barış Kılıç’ın sözlerine bakılır ise izleyicilerin çok şaşıracağı olaylar yaşanacak.