Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim 3. bölümde neler olacak? (18 Ekim Salı)

Ah Kalbim 3. bölümde neler olacak? (18 Ekim Salı)

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan Hint dizisi Ah Kalbim, bu akşam 3. bölümüyle ekrana geliyor. İşte 3. bölüm özeti:

SURESH’İN GERÇEKTE KİME AŞIK OLDUĞU ORTAYA ÇIKACAK MI?

Birbirlerinden farklı iki kız kardeşin hikayesinin anlatıldı Ah Kalbim’de bugün Bülbül, Suresh’in Pragya’ya aşık olduğunu düşünerek ona yardım etmeye çalışır. Fakat Suresh’in sevdiği ve evlenmek istediği kişi Pragya değil Bülbül’dür. Bu gerçekle nişan esnasında yüzleşen Pragya ne yapacak?

3. Bölüm
Pragya Suresh’in kendisine olan duygularını düşünürken köprüden denize düşer. Kendisini denizden kurtaran kişi ise kız kardeşinin hayran olduğu şarkıcı Abhi’dir. Bülbül ise bir şirkette işe başlar. Bülbül’ün yeni patronu aynı zamanda Abhi’nin en yakın arkadaşıdır. Bülbül, Suresh’in Pragya’ya duygularını açması için ona yardım eder. Fakat herkes Suresh’in duygularını yanlış anlar. Suresh’in sevdiği kız Pragya değil Bülbül’dür. Herkes Suresh’in Pragya’ya evlenme teklifi ettiğini zannederken o aslında Bülbül’e olan duygularını açmıştır. Peki bu gerçekle nişan sırasında yüzleşen Pragya ne yapacak?
Birbirinden çok farklı iki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Pazartesi’den Cumartesi’ye 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…