Ana sayfa Sosyal Medya Ulvi Kahyaoğlu, Kerem Bürsin’den sonra İspanya’nın kalbini fetheden yeni Türk oldu

Ulvi Kahyaoğlu, Kerem Bürsin’den sonra İspanya’nın kalbini fetheden yeni Türk oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in son dönemde İspanya’da ne kadar büyük bir popülerlik elde ettiği basındaki haberlerden anlaşılıyor. Kerem Bürsin, bu büyük başarısı ile birlikte Türkiye’ye gurur veriyor. Sen Çal Kapımı dizisi ile gelen bu önemli başarının bir benzerini ise Ulvi Kahyaoğlu’nun yaşama ihtimali çok yüksek.

Bunun nedeni ile İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo’nun forma tanıtım filminde gizli. Ankara’da yönetmen Utku Kemal tarafından çekilen ve Ulvi Kahyaoğlu’nun da oyuncu olarak yer aldığı reklam filmi, İspanya’da günün konusu oldu.

Celta Vigo takımının sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrasında hem filmin kalitesi ve verdiği his övüldü hem de Ulvi Kahyaoğlu’nun başarılı oyunculuğu takdir edildi.

Ulvi Kahyaoğlu, Kerem Bürsin'den sonra İspanya'nın kalbini fetheden yeni Türk oldu 8

Benim Adım Melek dizisi ile büyük bir çıkış sergileyen Ulvi Kahyaoğlu, son dönemde Tozluyaka isimli Fox TV dizisindeki etkili performansıyla da göz dolduruyor.

Genç oyuncu, bu reklam filmi ile birlikte İspanyol izleyicilerin de dikkatini fazlasıyla çekti. Sosyal medyada Ulvi Kahyaoğlu’na yönelik övgü dolu binlerce paylaşım yapıldı.

Kerem Bürsin’in son dönemde fazlasıyla etkilediği İspanyol izleyiciler, bu reklam filmi sayesinde Ulvi Kahyaoğlu’nu da keşfetmişe benziyor.

Ulvi Kahyaoğlu, Kerem Bürsin'den sonra İspanya'nın kalbini fetheden yeni Türk oldu 9

Celta Vigo takımının sosyal medya hesabından yönetmen Kemal Can ve Ulvi Kahyaoğlu’na teşekkür mesajı paylaştığını da belirtelim.

Celta Vigo’nun 100. yılına özel olarak tasarlanan formanın reklam filminin Türkiye’de çekilmesinin anlamı da büyük. Zira hem dizi hem de sinema filmleriyle son yıllarda dünya çapında büyük çıkış yapan Türk projelerine artık reklam filmlerinin de eklenmekte olduğu anlaşılıyor.

İşte izleyenleri derinden etkileyen o reklam filmi: