Ana sayfa Dizi Haberleri Ah TRT1 ahhh! Tek karar ile Kalk Gidelim izleyicisini depresyona soktu!

Ah TRT1 ahhh! Tek karar ile Kalk Gidelim izleyicisini depresyona soktu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 4. sezonuna devam eden Kalk Gidelim dizisi, Gönül Dağı isimli yeni dizinin başlaması ile gün değişikliği yaşadı. İzleyicilerin alışkın olduğu Cumartesi akşamlarından Perşembeye alınan Kalk Gidelim, büyük bir kayıp yaşadı. Reytingleri düşen, yeni gününde kemik izleyicisinin bir bölümünü kaybeden dizi, gün değişikliği kararından çok olumsuz etkilendi.

Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’in başrollerinde yer aldığı; Muğla Yeşilyurt’ta çekimleri devam etmekte olan dizinin hayranlarının ise hem düzenleri bozuldu hem de bazı izleyiciler final endişesi nedeniyle depresyona girdi. Ailecek izlenebilecek nadir yapımlardan olan Kalk Gidelim’i en başından bu yana takip eden kemik izleyici gurubu, düşen reytinglerle birlikte dizinin final yapacağı endişesine kapıldı.

Bu gelişmeler sonrası her hafta final haberinin geleceği endişesini taşıdıklarını belirten dizi hayranları, “Bir gün final yazısını göreceğim diye aklım çıkıyor” diye yorumlarda bulunuyor. Birçok dizi hayranı da benzer bir hissiyat içinde olduğunu sosyal medyada yorumlarına yansıttı.

Ah TRT1 ahhh! Tek karar ile Kalk Gidelim izleyicisini depresyona soktu! 7

“Gününü değiştirmekle kötü yaptınız ama biz yine cumartesi günleri internetten izliyoruz tekrarını” diye yorum bırakan bir başka izleyici de artık ekranda değil, internet üzerinden takip etmek durumunda kalan birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Her bölümü ilgi ile izleyen ve Kalk Gidelim’in yaşadığı bu değişim süreci sonrası yayından kaldırılma endişesi içindeki izleyiciler, “Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” şeklindeki temenniyi de sıklıkla tekrarlıyor.

Kalk Gidelim dizisinin 19 Kasım Perşembe günü 129. bölümünün saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacağını hatırlatalım.