Ana sayfa Dizi Haberleri Ahmet Kayakesen ekrana geri dönüyor! Mükemmel Eşleşme dizisi Cumartesi günü başlıyor!

Ahmet Kayakesen ekrana geri dönüyor! Mükemmel Eşleşme dizisi Cumartesi günü başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan Ninnisi dizisi ile yaz dönemine hızlı bir giriş yapan TRT1’de yeni bir dizi daha geliyor. Mükemmel Eşleşme isimli komedi dizisinin yayın tarihi olarak 16 Temmuz Cumartesi günü açıklandı. Birinci bölümü merakla beklenen dizi, Birol Güven imzasını taşıyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin de yapımcısı olan Birol Güven, Mükemmel Eşleşme isimli dizinin de hem senaristi hem de yapımcısı oldu. Seksenler dizisiyle de uzun yıllar TRT1 ekranına iş yapan Birol Güven, yaz döneminde de bu sefer yeni dizi ile izleyicileri güldürmeye geliyor.

Ahmet Kayakesen ekrana geri dönüyor! Mükemmel Eşleşme dizisi Cumartesi günü başlıyor! 8

Haziran ayında çekimlerine başlanan Mükemmel Eşleşme isimli dizide; Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim , Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

Yeni dizisi Mükemmel Eşleşme için “ Evlilik aşkı bitirmez, başlatır” sözü öne çıkacak. Ahmet Kayakesen özellikle Hercai dizisinde büyük dikkat çekmişti. 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Ahmet Kayakesen ekrana geri dönüyor! Mükemmel Eşleşme dizisi Cumartesi günü başlıyor! 9

Kocamın Ailesi dizisindeki Fatih karakteri ile dikkat çeken Ahmet Kayakesen, Savaşçı dizisinde de Burak karakterini canlandırmıştı. Yasak Elma’da Hakan olarak da izlediğimiz oyuncu özellikle Hercai dizisindeki Harun karakteri ile büyük çıkış yakaladı.

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin yönetmenliğini Emre Kavuk üstleniyor.

Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı “Mükemmel Eşleşme” artık Cumartesi akşamlarının neşesi haline gelecek gibi gözüküyor.