Ana sayfa Sosyal Medya Kızı Luna’dan ilham alan Özge Özder çok özel iki proje ile herkesi mest edecek!

Kızı Luna’dan ilham alan Özge Özder çok özel iki proje ile herkesi mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, 2021 yılının Şubat ayında kızı Luna’yı dünyaya getirmişti. O dönemde Sadakatsiz dizisinde Derya karakteri ile yer alan oyuncu, kızının doğumuna az bir süre kalana kadar sette çalışmalarını sürdürdü.

Doğum sonrasında ise 2-3 hafta kadar ara veren oyuncu, sonrasında yeniden Sadakatsiz dizisindeki rolüne devam etmişti. Setlere bu kadar hızlı dönmesi nedeniyle de meslektaşlarından farklı bir tutum sergileyen Özge Özder, kızı Luna ile birlikte anneliğin de keyfini sürüyor.

Ünlü oyuncu dizilerde yer almasının yanı sıra tiyatro faaliyetlerine devam ediyor ve aynı zamanda youtube kanalından da çeşitli videolar paylaşarak dijital dünyanın fırsatlarını kullanıyor. Özge Özder, youtube sohbet videosunda yeni projesinden bahsetti.

Kızı Luna’ya birinci yaş günü için doğum günü hediyesi olarak sözlerini yazdığı ninniyi klasik enstrümanlarla konservatuvardan arkadaşlarının çaldığını anlatan oyuncu, “Luna’ya güzel bir hatıramız oldu” diye konuştu.

Kızı Luna'dan ilham alan Özge Özder çok özel iki proje ile herkesi mest edecek! 8

Çocuğa aşırı bayılmayan ve anne olmayı da çok isteyen birisi olmadığının altını çizen Özder, “Anne olunca insana bazı ilhamlar, aydınlanmalar geliyor” ifadesini kullandı.

Kızı Luna’nın ismini taşıyan yeni kitap projesinden bahseden ünlü oyuncu, bazı detaylar paylaştı. Özge Özder, büyük önem verdiği kitap serisi için şöyle konuştu:

“Kitap meselesine gelince, Ay Perisi Luna diye bir kitap serisi çıkartıyoruz. Bununla ilgili çok heyecanlıyım. Benim yıllardır bahsettiğim kendi yazılarım için kaleme aldığım şiirler, düz yazılar, hikayeler, tiyatro oyunları, çocuk oyunları için yola çıkmayı yıllardır çok istedim. Fakat insanın içini açması, yazdığı şeyleri, özelini ortaya dökmesi zor bir konu.

Pandemide ben bunların hepsini, yıllardır yazdığım her şeyi temize çekerken, bir yandan da Luna’ya anlattığım masalların kayda geçmesini istedim. Yine Luna için, çünkü ninniyi yaparken ‘ben Luna’ya hep böyle hediyeler vermek istiyorum’ demiştim. Bundan sonraki hediyem de onunla ilgili bir masal serisi olacak. Ne kadar güzel ki bu yolda bana dostlarım bana eşlik ettiler.”

Kızı Luna'dan ilham alan Özge Özder çok özel iki proje ile herkesi mest edecek! 9

Özge Özder, kızı Luna’ya söylediği masalları ve anlattığı hikayeleri Ay Perisi Luna isimli kitap serisi için büyük bir heyecan içinde olduğunu ifade etti.

Kitabın uzun yıllar seri halinde devam edeceğini ve kızının büyüme hızı ile de serinin büyüyeceğini anlatan Özge Özder, “Tüm geliri SMA’lı bebeklere gidecek. Ben hiçbir şekilde buradan pay almıyorum” diye konuştu.

Hayvanlarla ilgili Minik Dostlar isimli kitap da çıkartacağını anlatan oyuncu, bunun gelirinin de hayvanlar için harcanacağını anlattı.