Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın tüm dünyadaki popülaritesini artıracak yeni karar!

Can Yaman’ın tüm dünyadaki popülaritesini artıracak yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ismi şu anda dünyanın birçok ülkesinde milyonlar için büyük anlam taşıyor. Ancak Can Yaman bir Hollywood starı kadar dünyanın her yerine yayılmış değil. Fakat ünlü oyuncuya böyle büyük popülerlik sağlayacak anlaşma yapıldı.

Can Yaman, özellikle İtalya, İspanya ve Güney Amerika ülkelerinde çok seviliyor. Dünyanın farklı ülkelerinde de hayranları olsa da oyuncuya en çok ilgi gösterenler onun dizilerini izleyen kitle… İşte bu önemli kitleyi büyütecek ve Can Yaman’ı bir Hollywood efsanesi kadar yükseltecek olan anlaşma, Disney Plus ile yaptığı anlaşma olacak gibi görünüyor.

İtalya’ya Sandokan isimli dizi için giden ama sonrasında Viola Come Il Mare isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Francesca Chillemi ile birlikte aynı sette yer almıştı. Dizinin tanıtımları yayınlandı ve yakında Canele 5’te izleyicilerle buluşacak.

Can Yaman bu süreçte boş durmadı ve Disney Plus’tan gelen teklifi de kabul etti. Oyuncu, Ay Yapım imzalı yeni bir dizinin başrolünde yer alacak. Bu yeni dizinin ismi de El Turco olarak belirlendi…

Kerem Deren dizinin senaryosunu yazarken, Uluç Bayraktar gibi önemli bir yönetmen de hikayeyi ortaya çıkartacak.

Can Yaman’ın Disney Plus projeleri ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde daha da büyük kitleye hitap etme fırsatı oluşuyor. İşte bu durum oyuncunun önümüzdeki dönemde çok daha büyük popülerlik yakalayabileceğini gösteriyor.

Can Yaman’a bu dizide eşlik edecek olan ve herkesin şaşıracağı dünya çapındaki oyuncu da El Turco dizisinin tanıtımında büyük fayda sağlayacak. Disney Plus çok önemli adımlar atarak Türkiye’yi bir dizi üretim üssü gibi konumlandırıyor ve bunun ilk meyvelerini de Can Yaman gibi birçok Türk oyuncu elde edecek gibi görünüyor.