Ana sayfa Sosyal Medya Aleyna Solaker, Tuvana Türkay ve Çiğdem Batur’un seksi pozları göz doldurdu!

Aleyna Solaker, Tuvana Türkay ve Çiğdem Batur’un seksi pozları göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar hayranları tarafından dikkatle ve yoğun bir ilgi ile takip ediliyor. İnstagram’da yeni fotoğraflarını yayınlayan Aleyna Solaker, Tuvana Türkay ve Çiğdem Batur seksi pozları ile göz doldurdu.

Kırgın Çiçekler dizisiyle parlayan Aleyna Solaker, gençlik enerjisini taşıyan ve sosyal medyada da güzelliği ile hayranlarını mest eden isimlerden. 2020 yılına Hizmetçiler dizisiyle başlayan oyuncu, pandemi nedeniyle iptal eden projenin ardından henüz yeni bir dizi işinde yer almadı. İki Gözüm Ahmet filminde rol alan oyuncu, yakında sinema salonlarında hayranları ile buluşacak. Siyah elbisesi, duruşu ve seksi haliyle göz dolduran oyuncuya “Böyle bir güzellik olmaz” gibi birçok iltifat yapıldı.

Aleyna Solaker, Tuvana Türkay ve Çiğdem Batur'un seksi pozları göz doldurdu! 9

Bir başka ünlü güzel Tuvana Türkay da instagram hesabından zaman zaman seksi pozlarını paylaşmaktan kaçınmıyor. En son Yasak Elma dizisinde Leyla karakteri ile ekranda izlediğimiz oyuncu, Aleyna Solaker gibi siyahlar içindeydi.

Tuvana Türkay, göğüs dekoltesi ile de göz doldurdu ve güzelliği ile hayranlarından 75 binden fazla beğeni aldı.

Aleyna Solaker, Tuvana Türkay ve Çiğdem Batur'un seksi pozları göz doldurdu! 10

Kurtlar Vadisi dizisinin Savcı Leyla’sı olarak akıllara yazılan Çiğdem Batur ise, son dönemde dizi yerine tiyatro sahnesinde olmayı tercih eden isimlerdendi… Oyuncu, pandemi nedeniyle bir süre sahnelerde uzak kaldı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Batur, “Hafta sonuna hızlı bir giriş yapıyorumdur ve aynı hızla hafta içinden hiç bir farkı olmadığını fark ediyorumdur” notuyla bir dergi için çekilen özel pozunu yayınladı.

Aleyna Solaker, Tuvana Türkay ve Çiğdem Batur'un seksi pozları göz doldurdu! 11