Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Sungur yıllar sonra yeniden aynı sette buluştuğu Bahar Şahin ile ilgili ne dedi?

Ahu Sungur yıllar sonra yeniden aynı sette buluştuğu Bahar Şahin ile ilgili ne dedi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son 2020 yılında Zalim İstanbul dizisinde ‘Ceren’ karakteri ile televizyon ekranında yer alan Bahar Şahin, ayrıca Duran isimli dijital dizide de 9 bölüm bulundu.

Oyuncu çok yakında Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak Gülümse Kaderine adlı diziyle ekranlara gelecek. 27 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek dizide oyuncuya, yıllar önce O Hayat Benim adlı dizide birlikte rol aldığı usta oyuncu Ahu Sungur da eşlik ediyor.

Ahu Sungur, Bahar Şahin ile birlikte dizinin setinden bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak; “Benim küçük set kızım büyümüş ama benim için hep küçücük” notunu düştü.

Ahu Sungur yıllar sonra yeniden aynı sette buluştuğu Bahar Şahin ile ilgili ne dedi? 8

Dizide Bahar Şahin’in öne çıkması bekleniyor. Sosyal medyada da hayranları tarafından heyecanla beklenen Bahar Şahin, uzun bir aradan sonra yeniden televizyonda kendisini gösterme fırsatı bulacak. Dram rollerinde çok iyi olduğunu Zalim İstanbul ile kanıtlayan oyuncu, yine ekran başındaki izleyicilere gözyaşı döktürecek.

Ahu Sungur yıllar sonra yeniden aynı sette buluştuğu Bahar Şahin ile ilgili ne dedi? 9

Gülümse Kaderine dizisinde Sude Zülal Güler de bulunuyor ve Bahar Şahin ile birlikte hikayenin sürükleyici karakterlerinden birisine hayat verecek.

Gülümse Kaderine’de ayrıca, Mine Tugay, Burak Sergen, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda’nın da aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor.