Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi adım adım reyting gücünü kaybetmeye devam ediyor!

Aile dizisi adım adım reyting gücünü kaybetmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Aile isimli Show TV dizisinin 30. bölümde final yapacağı bilinen bir durum. Planlamaların 30 bölüm üzerinden yapıldığı bilgilendirmesinin yapılması ile birlikte Aile dizisinin akıbeti de belirlenmiş oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin 49. Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde ‘en iyi dizi çifti’ seçilmesi, dizinin ekibine de büyük moral oldu.

İlk sezonda çok daha iyi reytingler aldığını bildiğimiz Aile dizisinin 23. bölümü de geride kaldı. Geriye sadece 7 bölüm kaldı ve 7 hafta sonra Aile dizisinin finali yapılacak.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. AB grubunda ikincilik elde eden dizinin ABC1 grubunda altıncı olduğunu ve tüm kişiler kategorisinde de on üçüncü sırada bulunuyor.

Dizinin geçen sezona göre elde ettiği reytinglerin bu sezon düşerek devam ettiğini söylemek gerekiyor. Finale doğru ilerleyen dizinin adım adım reytinglerini kaybetmeye devam ettiğini söyleyebiliriz.

Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı 23. bölümün final sahnesinde Devin’in babasını kaybetmesi izleyenleri derinden etkiledi.

30 bölüm olarak planlanan ‘Aile’nin finali için geri sayım devam ederken sosyal medya ortamında övgü dolu yorumlar alan dizi #Aile etiketi ile 5 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.