Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın yeni dizideki ilk hayal kırıklığı!

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın yeni dizideki ilk hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

Ne Gemiler Yaktım isimli Show TV’nin yeni dizisi pazartesi akşamlarının yeni alternatif yapımlarından birisi olmak için yola çıktı. 4 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Ne Gemiler Yaktım isimli dizi özellikle de kadın izleyicileri fazlasıyla etkilemesi beklenen bir proje olarak gözüküyordu.

Ancak dizinin daha il bölümde elde ettiği reytingleri görenler bir hayli şaşırdı. Güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı ve sarsıcı bir hikayenin bulunduğu Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk bölüm reytingleri moral bozucuydu.

Devrim Özkan ile Deniz Baysal son yılların en etkili kadın oyuncuları arasında gösteriliyor. İki güçlü kadın oyuncunun yanında ayrıca; Berk Hakman, Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Macit Koper gibi bir hayli dikkat çeken tecrübeli isimler bulunuyor.

Hem de iki kadının zorluklarla dolu hikayesinin anlatıldığı diziye özellikle de kadın izleyicilerin daha da çok ilgi göstermesi beklenmişti. Ancak ilk bölümde elde edilen düşük reytingler Ne Gemiler Yaktım dizisi için pek de iyi bir başlangıç olmadı.

Şimdi gözler ikinci bölüme çevrildi. 11 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümde reytinglerde bir sıçrama beklentisi bulunuyor.