Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay için Bir Derdim Var dizisi hem gurur kaynağı hem de hayal kırıklığı oldu

Birce Akalay için Bir Derdim Var dizisi hem gurur kaynağı hem de hayal kırıklığı oldu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birce Akalay yeni dizisi Bir Derdim Var için çok büyük hedefler belirlemiş ve çok iyi sonuçlar elde etmeyi düşünmüştü. Ancak bu gerçekleşmedi. Mert Fırat ile birlikte başrolde yer alan oyuncu için travma dolu çocuklara yardım eli uzatmak bu dizinin en önemli misyonlarından birisiydi.

Bir Derdim Var isimli dizi projesi ne yazık ki 6 bölümlük bir hikaye olarak kalıyor. Zira Kanal D’nin düşük gelen reytingler nedeniyle diziyi devam ettirmek gibi bir arzusu da kalmadı… Birce Akalay, reytingler noktasında istenilen seviyenin yakalanamaması nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşamış oldu.

Ancak dizinin ünlü oyuncuya verdiği bir de gurur kaynağı olma hali var. Böyle bir konuyu gündeme taşıyarak gençlerin travmalarına değinilmesi gibi önemli bir misyonu üstlenen Birce Akalay, sosyal sorumluluk anlamında çok anlamlı bir adım atmış oldu.

Her ne kadar reytingler noktasında dizi karşılık bulmamış olsa da sosyal medyada yarattığı etki ve diziye yönelik yapılan olumlu yorumlar ünlü oyuncuyu memnun etti.

Birce Akalay sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajında da bu duruma dikkat çekerek şöyle yazdı:

“Dizimiz Bir Derdim Var yola çıktığımız ilk günden, ülkemizdeki sayısı hatırı sayılır travmalı çocuğun yalnızlığına ailelerin ise mahsun kaldığı karanlıklara el uzatabilmek heyecanıyla sarmıştı beni. Ulusay televizyonları ve sektörümüzü, yönlendiren reyting sisteminde ne yazık ki karşılık bulamadı işimiz. Ancak kamuoyu her zaman en değerlidir. Aldığımız tüm tepkiler, yorumlar ve alkışlarınız en büyük ödül ve motivasyon kaynağı oldu ve olacak son güne kadar şüpheniz olmasın.

Bu anlamda, heyecanımızı ilk günden itibaren paylaşan ve bizi elinden geldiğince desteklemiş tüm dostlarıma ve sevenlerimize yürekten teşekkür ederim. Hayatımdaki en büyük iyikilerimden biri oldu Bir Derdim Var. Keşke daha uzun soluklu olabilseydi.”

Birce Akalay için Bir Derdim Var dizisi hem gurur kaynağı hem de hayal kırıklığı oldu 7