Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde hayranlarını göz yaşlarıyla etkiledi!

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde hayranlarını göz yaşlarıyla etkiledi!

tarafından ker_def

Kardeşlerim isimli atv dizisinin dördüncü sezonu devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde eden ve güçlü konumunu sürdüren Kardeşlerim dizisinde, Doruk karakterinin hikayeden ayrılmasının ardından Su Burcu Yazgı Coşkun’a yönelik sosyal medyadaki etkileşimlerin de azaldığını gözlemlemekteyiz.

Dizide yeni bir süreç yaşanıyor ve genç oyuncu da önceki sezonlarda olduğu gibi rolünü başarıyla canlandırıyor.

“Kardeşlerim” dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümüne damga Asiye’nin gözyaşları ve haklı isyanı vurdu. Bu anlar youtube da en çok izlenen videolar listesine de girdi.

Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Çoşkun performansı ile göz doldurdu. Kardeşini ısınsın diye temizlik yaptığı eve götüren Asiye, ev sahibesinden kardeşi için yiyecek isteyince olanlar oldu. Ev sahibesi tarihi geçmiş ton balığı vererek Emel’in zehirlenmesine sebep oldu.

Anne ve babasız büyümenin göz yaşlarına boğdu Asiye, kardeşine yeterince sahip çıkmadığı için hem kaderine hem de çaresizliğine isyan etti. Bu duygu yüklü anlar sosyal medyada da çok konuşulup öne çıktı. Başarılı genç oyuncu ise performansı ile övgü dolu yorumlar aldı.

Duygu yüklü anlatımı güçlü oyuncuları ve sürpriz gelişmelerle Kardeşlerim her cumartesi atv’de.