Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu, başarının en önemli nedenine parmak bastı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu, başarının en önemli nedenine parmak bastı!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterini canlandıran ve bu rol sayesinde de çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ceren Yalazoğlu, oyuncu kadrosunun çok iyi seçildiğini ve senaryonun da harika bir şekilde ilerlediğini düşünüyor.

Ceren Yalazoğlu, “Şüphesiz ki inanılmaz bir senaryo. Her hafta biz de okurken Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı senaryo karşısında hayranlıkla biz de bekliyoruz” diyerek senaristlerin başarısına özellikle dikkat çekti.

Dizinin hikayesinde Doğa karakteri ile izlemekte olduğumuz Sıla Türkoğlu da başarılı bir iş çıkartıyor. Oyuncu, yönetmene ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Türkoğlu, “Hep birlikte iyi bir iş çıkartmak için çabalıyoruz. Bu da galiba seyirciye geçmiş” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu, başarının en önemli nedenine parmak bastı! 7

Sibel Taşçıoğlu da dizinin hikayesinde Pembe karakterini canlandırıyor. Projenin iyi bir hikayesi olduğu için seyirciye cazip geldiğinin altını çizen Taşçıoğlu, projenin 3. sezonda da devam edebileceğini ama kendilerinin net bir bilgisinin olmadığını söyledi.

Taşçıoğlu, “Sezon sonuna kadar reytingler nasıl şekillenecek, seyircinin beklentisi nereye gelecek, ancak o zaman belli olur” diyerek 3. sezon için net bir mesaj vermekten kaçındı.